+36706421382   nszabo@outdoorparadise.hu

+36706421382  nszabo@outdoorparadise.hu

Blog

Outdoor Paradise & UTH

Outdoor Paradise & UTH

A 2021-es Salomon UTH® hivatalos felszereléseit megvásárolhatod webshopunkban, hiszen az Outdoor Paradise az UTH® Tölgyfa szintű támogatója.

SALOMON ADV SKIN 5 SET

Az ADVANCED SKIN 5 SET segítségével könnyen hozzáférsz minden fontos felszerelésedhez. Továbbfejlesztett zárrendszerrel láttuk el, Sensifit kialakítása pedig precízen és gyorsan illeszkedik a tested vonalaihoz. A tökéletes megoldás az igényes hosszútávfutóknak.
Folyadéktárolás: A beépített puha kulacsokból azonnal kortyolhatsz, amint megszomjazol, ráadásul egyensúlyban marad futás közben, hogy a teljesítményedre koncentrálhass, és a hidratálás ne jelentsen problémát.
A mozgás szabadsága: A Sensifit kialakítás kényelmes és precíz illeszkedést kínál, valamint kiegyenlíti az elölre és hátulra jutó terhet, hogy szabadabban és gyorsabban mozoghass.
Könnyen használható: A mellény minden része könnyen használható, több módon méretre szabható, a botok és egyéb kiegészítők pedig többféleképp elhelyezhetők.
Stabilitás/szabad mozgás Rugalmas, légáteresztő anyagokból készült, amelyek követik a test vonalát, könnyű illesztékei pedig a kényelemről és a stabilitásról gondosodnak. Nem ugrál a hátadon, mégis kényelmesen lélegezhetsz benne.
A szegycsontnál található innovatív pántrendszeren gyorsan, akár útközben is állíthatsz. A rugalmas pánt ráadásul nem akadályozza a légzésedet intenzív mozgás során sem.

Salomon ADV SKIN 5 SET

 

SALOMON AGILE 2 SET

Az AGILE 2 SET tökéletes választás rövidebb futásokhoz. Minimalista kialakítása pont elég a kulcsok, bankkártya és telefon tárolásához, valamint könnyen hozzáférhetővé teszi az italodat. Kényelmes és praktikus – tökéletes társ a rövid távokra.
Tárolókapacitás: A rugalmas rekeszben biztonságosan tárolhatod a legfontosabbakat, például egy könnyű kabátot, a kocsikulcsodat és a bankkártyádat, vagy akár egy extra puha kulacsot is.
Kényelem mozgás közben: A könnyű hámrendszer kényelmesen illeszkedik a válladhoz, az állítható páros pántok stabilan tartanak, a 3D hálós anyag pedig a szellőzésről gondoskodik.
Több stabilitás, szabadabb mozgás. A hárompontos rögzítés kényelmesen illeszkedik a testedhez. A vállpántok a rugalmas derékpánthoz vannak rögzítve, majd a táskába futnak, amely így szorosan rögzül a tested köré, és követi a hátad és a csípőd minden mozdulatát.

Salomon AGILE 2 SET

 

SALOMON BONATTI RACE JACKET

Ha a sportban a komoly igénybevételhez vagy szokva, legyenek komolyak az igényeid felszerelés terén is. A Bonatti Race Jacket minimalista védőréteg, amely a technikás terepek minden kihívására fel van készülve. Maradj száraz, maradj friss, fuss könnyedén.
Pehelykönnyű: Technikai anyag, amely kis súlya ellenére is véd az időjárás ellen.
Véd az időjárás ellen: Tartós, könnyű anyagának és formakövető kapucnijának köszönhetően véd az időjárás viszontagságai ellen.
Kialakításának köszönhetően a mozgás teljes szabadságát biztosítja minden sporthoz. 
A Pertex® Shield a tartós szél- és vízállóságot kiemelkedő légáteresztéssel kombinálja, hogy csökkentse a párakicsapódást a ruházaton belül. A kabátot kibővített hátsó részének köszönhetően hátitáska fölé is felveheted.

Salomon Bonatti Race Jacket

 

RUDY PROJECT RYDON

Immáron több mint 10 éve már, hogy a Rydon először bemutatkozott. Ezen időszak alatt a Rudy Project sportszemüvegek bestsellerévé váltak kiemelkedően jó kényelmük, kiváló szemvédelmük, és időtálló formájúknak köszönhetően. Ha új lencse-típus került bevezetésre, vagy egy új sportdioptriás megoldást fejlesztettek, ennél a modellnél biztos megjelent. Ám most elérkezett a pillanat, hogy ezen legendás modellünket újraformálják az olaszországi gyárban: finom, alig észrevehető alakítások történtek rajta – mint például új, még kényelmesebb szárgumi kialakítás, és könnyebb, komfortosabb orrnyereg – melyektől a RYDON modellünk még jobb lett!

Rudy Project Rydon

 

SUUNTO 9 

Ha egy bizonyos célt vagy kalandot tűzöl ki magad elé, akkor érdemes egy olyan órát választanod ami bírja azt. Akár 120 órás folyamatos edzéskövetéssel, a Suunto 9 GPS óra éppen úgy bírja mint te! A robusztus Suunto 9 órát hosszú, fáradságos edzésre, versenyzésre és extrém kalandokra tervezték.

  • Akkumulátor élettartama 25 óra teljesítmény módban, akár 120 óra Ultra módban.
  • Intelligens akkumulátor-technológia intelligens töltési emlékeztetőkkel.
  • A legzordabb körülmények között tesztelve.
  • A FusedTrack™ a legfontosabb a pontosság.

Három előre meghatározott akkumulátor üzemmód – a teljesítmény, a tartósság és az ultra – 25 órától akár 120 órányi felhasználató idő GPS nyomkövetési móddal. A Suunto 9 intelligens emlékeztetőket használ, a tevékenység előzményeid alapján, hogy biztosítsa neked kaladod teljes nyomonkövetését. Ha a Suunto 9 edzés közben alacsony töltöttségi szintet észlel, akkor automatikusan átáll vagy javaslatot tesz, hogy váltson egy másik akkumulátor üzemmódra.

Suunto 9

 

PETZL SWIFT RL

Erős, 900 lumen fényerejével és mindössze 100 gramm tömegével a SWIFT RL a legerősebb a Petzl kompakt fejlámpái közül. Aktiválás után a Reactik Lighting technológia elemzi a környezeti fényviszonyokat és automatikusan beállítja a felhasználó igényei szerint a fényerőt. Tulajdonságainak köszönhetően jól használható mászáshoz, hegyi futáshoz vagy sítúrázáshoz. Használata egyszerű, egyetlen gombbal állítható az összes funkció. A lámpa rugalmas fejpántja foszforeszkál, így kikapcsolás után is könnyen megtalálod a sötétben. Cseppálló, így időjárástól függetlenül használható. Akkumulátora újratölthető, töltöttségi szintje pontosan ellenőrizhető.

Petzl Swift RL