Szűrés
Kategória
Kiszerelés
Ár (Ft)
1 890 Ft - 7 990 Ft

Meru

22termék 120
22termék 120
Meru – a csúcsok meghódításához!

 

„A hindu mitológia szerint az istenek, a világ központjában, a mitikus Meru-hegyen élnek. A hegynek öt csúcsa van, amelyek az isteni teremtőenergiát jelképezik....” (Forrás: Wikipédia)  

 

A körülötte lévő misztikum hitet-, és erőt adott egykoron és napjainkban is az embereknek. Ma hitet ad számunkra ahhoz, hogy érdemes szembenézni a kihívásokkal, hogy feljussunk a csúcsra!

 

Mint márka az üzeni, hogy:

 

sportolj-, mozogj hittel, szenvedéllyel, fájdalmak nélkül, és hódítsd meg a csúcsot!

 

Bemelegítéshez, sportoláshoz, lazításhoz

 

Miért fontos a kiegészítők, sporttermékek használata?

 

Mert sportolás folyamán gyakoriak a különböző húzódások, sportsérülések és a különböző végtagfájdalmak. Ennek megelőzésére jöttek létre a különféle funkciókkal rendelkező krémek, olajok, melyek hatásaikkal már bebizonyították, hogy igenis szükség van rájuk.

 

Miért válasszuk éppen a Merut?

 

Mert több mint a hagyományos sportgélek. Termékkínálata lefedi a sportolók minden igényét, és mellette variálható is. A sportgélek már bizonyítottak!

 

 

Sportkrémek funkciójuk szerint

 

 

Bemelegítő krémek, zselék

 

A bemelegítő krémek, bemelegítő zselék funkciója a sportolás előtti bemelegítés hatékonyságának növelése. Minden sportoló tudja, hogy a bemelegítés elengedhetetlen bármilyen sporttevékenységet is végzünk. A bemelegítés célja, a sportolásra való felkészülés testileg, lelkileg. Hatására, növekszik a szervezet energia felhasználása. Az izmok hőmérséklete emelkedni kezd, a hajszálerek kitágulnak, a szívműködés és a légzés fokozódik és a pulzusszám is emelkedik. A bemelegítés legfontosabb biológiai hatása, hogy ez a mozgás, felkészíti a szervezetet a sportra. „Beindul” a szervezet a fokozott igénybevételhez (növekszik a folyadéktartalom pl. ízületekben, felgyorsul a vérkeringés, ezáltal az izmok oxigénellátása nő, verejtékezéssel elindulnak a hűtési folyamatok, stb.) Ennek az eredménye az, hogy a sporttal járó terheléseket bírni fogja a szervezetünk. Továbbá, jótékony hatással van a pszichénkre is. Az idegrendszerünk a bemelegítés folyamán felkészül a megpróbáltatásokra. Mindezek hatását emelik meg a bemelegítő krémek, zselék. (Bemelegítés nélkül tapasztalhattuk már meg például, azt a bizonyos oldalszúrást is.)

 

Regeneráló krémek

 

Miért fontos a sport utáni regeneráció és miért könnyebb Meruval?

 

Egyszerűen azért, mert a sportolás utáni felhevült szervezetünket védeni kell, hogy elkerüljük az izomlázat, izomsérüléseket. A regeneráló, hűsítő zselé, plusz védelmet nyújt izmainknak, így másnap izomláz nélkül folytathatjuk az edzéstervünket, vagy a napi futásadagunkat. Az izomszövetek megújulása 1-2 napig is eltarthat, éppen ezért az erősítő edzéseknél nem tanácsos ugyanazokat az izomcsoportokat, egymást utáni napokon edzeni. Ha a regeneráció időszakát kihagyjuk, akkor az izmaink sem nőnek megfelelően. Természetesen, nemcsak a regenerációs időszak szükséges az izmok gyarapodásához, hanem a megfelelő étrend és a minőségi alvás is.

 

Alakformáló krémek

 

Az alakformáló krémekkel, kiegészíthetjük a sportolás, bőrünkre gyakorolt jótékony hatását. Azt látjuk, tudjuk, tapasztaljuk, hogy a sport milyen jó hatással van testünkre, esztétikus megjelenésünkre. Az alakformáló zselék, krémek a Merutól hőfejlesztő-hatásuknak köszönhetően fokozzák a bőr felszíni anyagcseréjét, aminek eredménye, egy sima, gyönyörű, bőrfelszín. Ezt olyan természetes hatóanyagokkal éri el, mint a paprika, fahéj, koffein, alga, citromolaj, stb. A lényege, hogy a gyorsan felszívódó gél, a bőrpírt okozó összetevőknek köszönhetően, melegítő hatással rendelkezik, így a hőfejlesztéssel fokozódik a bőr anyagcseréje is. Ezáltal lesz szebb, simább, gyönyörű bőrünk. Az alakformáló krémek gyorsan felszívódnak és nem hagynak nyomot a ruhán sem.

 

Kidörzsölés megelőzésére, ápolásra

 

Sportolás során különböző okok miatt, sérülhet meg a bőrünk. Hol itt, hol ott kidörzsölődik: izzadságtól, vagy a mellkason lévő pulzuspánttól, combhajlatnál, stb. Kialakulhatnak a dörzsölés helyén vízhólyagok, sebek. Hogyan előzzük ezt meg? Speciális krémekkel, balzsamokkal például. A Merutól kidörzsölés megelőzésére fejlesztett krém tartós, sűrű, víztaszító. Használatakor filmréteg képződik, mégis lélegzik alatta a bőrünk. Nem folyik le, nyugtat és véd. Megakadályozza a kisebesedést, az égető érzést a vízhólyagok kialakulását.

 

A linkre kattintva, bővebb információ található a sportkrémek összetevőiről, használatukról, jótékony hatásaikról, illetve azonnal megvásárolhatóak! Kellemes vásárlást kívánunk!

 

 

Bemelegítő krémek

 

 

Warm - BEMELEGÍTŐ KRÉM, SPORTKRÉM - NORMÁL - 150ML

 

Hot - BEMELEGÍTŐ KRÉM, SPORTKRÉM - ERŐS - 150ML

 

Thermo - BEMELEGÍTŐ KRÉM, SPORTKRÉM - EXTRA ERŐS - 150ML

 

 

Alakformáló krémek

 

Shape - ALAKFORMÁLÓ ÉS ZSÍRÉGETŐ KRÉM - 150ML

 

Slim - KARCSÚSÍTÓ ÉS NARANCSBŐR ELLENI KRÉM - 150ML

 

Slim - KARCSÚSÍTÓ ÉS NARANCSBŐR ELLENI KRÉM - 1000ML

 

 

Izomlazító krémek

 

IZOMLAZÍTÓ KRÉM - SPORTKRÉM FÁJÓ, TÚLERŐLTETÉSEKRE - 150ML

 

IZOMLAZÍTÓ MASSZÁZSKRÉM - 1000ML

 

HELP - IZOMLAZÍTÓ KRÉM - SPORTKRÉM FÁJÓ, TÚLERŐLTETÉSEKRE - 1000ML

 

 

Kidörzsölés elleni krém, egyéb ápoló krémek

 

Guard - KIDÖRZSÖLŐDÉS ELLENI KRÉM - 30ML

 

Cool - HŰSÍTŐ SPORTKRÉM, JÉGZSELÉ - 150ML

 

SOS - REGENERÁLÓ KRÉM - ZÚZODÁSRA VÉRALÁFUTÁSRA KRÉM - 150ML

 

Flex - MOBILITÁS MSM KRÉM - KOLLAGÉNES IZÜLETI KRÉM - 150ML

 

Foot - SAROKPUHÍTÓ KRÉM - 30ML

 

 

Magnéziumolaj-spray

 

MAGNÉZIUM OLAJ SPRAY - 50ML

 

MAGNÉZIUM OLAJ SPRAY UTÁNTÖLTŐ - 250ML