Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Meru

Rendezés:

Meru FITNESS ajándékcsomag

5.900 Ft
Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékcsomaggal és élvezzétek az ünnep minden pillanatát!

Meru WINTER téli ajándékcsomag

8.500 Ft
Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékcsomaggal és élvezzétek az ünnep minden pillanatát!

Meru REGENERATION regenerációs ajándékcsomag

9.500 Ft
Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékcsomaggal és élvezzétek az ünnep minden pillanatát!

Meru START ajándékcsomag

11.500 Ft
Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékcsomaggal és élvezzétek az ünnep minden pillanatát!

Meru FANATICS ajándékcsomag

11.900 Ft
Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékcsomaggal és élvezzétek az ünnep minden pillanatát!

Meru CBD - KANNABISZ KRÉM - 150ML

2.190 Ft
Sport utáni regenerációhoz, izomlazító masszázshoz sérülések elkerülése és erősen igénybe vett izomzat, izomláz esetén.

Meru Magne - MAGNÉZIUM KRÉM ÉS TESTÁPOLÓ 150ML

2.190 Ft
Természetes megoldás a magnéziumhiányra: magas magnézium koncentrációjú testápoló krém tápláló kókuszolajjal, sheavajjal, méhviasszal és bőrpuhító ureával.

Meru - MAGNÉZIUM OLAJ SPRAY UTÁNTÖLTŐ - 250ML

4.490 Ft
A magnézium olaj bőrön keresztül felszívódva - kikerülve az emésztőrendszert - rövid időn belül, közvetlenül az érintett területen hasznosul.

Meru Warm - BEMELEGÍTŐ KRÉM, SPORTKRÉM - NORMÁL - 150ML

1.790 Ft
Aktív bemelegítő gél pezsdítő, kíméletesen melegítő hatással. Modern HotFlux összetevővel, chilli paprika NÉLKÜL! 

Meru Cool - HŰSÍTŐ SPORTKRÉM, JÉGZSELÉ - 150ML

1.790 Ft
Sportolás utáni izomlazító, jegesen hűsítő gél gyors és hosszantartó hatással, kámforral, mentollal eukaliptusszal.

Meru Slim - KARCSÚSÍTÓ ÉS NARANCSBŐR ELLENI KRÉM - 150ML

1.790 Ft
1
A karcsúsító sportolást támogató, narancsbőr ápoló gyors felszívódású bedörzsölő testgél melegítő, bőrpírt okozó hatással.

Meru Help - IZOMLAZÍTÓ KRÉM - SPORTKRÉM FÁJÓ, TÚLERŐLTETÉSEKRE - 150ML

1.790 Ft
2
Azonnal ható gyors segítség a fájó, sajgó, túlerőltetett, meghúzódott testrészek, sportsérülések nyugtató, hűsítő ápolására, lazítására, a tünetek csökkentésére. 

Csúcsok meghódításához!

 

„A hindu mitológia szerint az istenek, a világ központjában, a mitikus Meru-hegyen élnek. A hegynek öt csúcsa van, amelyek az isteni teremtőenergiát jelképezik....” Forrás Wikipédia)

A körülötte lévő misztikum hitet-, és erőt adott egykoron és napjainkban is, az embereknek. Ma hitet ad számunkra ahhoz, hogy érdemes szembenézni a kihívásokkal, hogy feljussunk a csúcsra! 

 

Mint márka az üzeni, hogy:

 

sportolj-, mozogj hittel, szenvedéllyel, fájdalmak nélkül, és hódítsd meg a csúcsot!

 

 

Sportkrém bemelegítéshez, sportoláshoz, lazításhoz

Miért fontos ezen sporttermékek a használata? Mert sportolás folyamán gyakoriak a különböző húzódások, sportsérülések, és különböző végtagfájdalmak. Ennek megelőzésére jöttek létre a különféle funkciókkal rendelkező krémek, olajok. Miért válasszuk éppen ezt a márkát? Mert több mint a hagyományos sportgélek. Termékkínálata lefedi a sportolók összes igényét, és mellette variálható is. A márka kínálta sportgélek már bizonyítottak!

 

Sportkrémek funkciójuk szerint

 

Bemelegítő krémek, zselék

A bemelegítő krémek, bemelegítő zselék funkciója a sportolás előtti bemelegítés hatékonyságának növelése. Minden sportoló tudja, hogy a bemelegítés elengedhetetlen bármilyen sporttevékenységet is végzünk.

A bemelegítés célja, a sportolásra való felkészülés testileg, lelkileg. Hatására, növekszik a szervezet energia felhasználása. Az izmok hőmérséklete emelkedni kezd, a hajszálerek kitágulnak, a szívműködés és a légzés fokozódik és a pulzusszám is emelkedik.

A bemelegítés legfontosabb biológiai hatása, hogy ez a mozgás, felkészíti a szervezetet a sportra. „Beindul” a szervezet a fokozott igénybevételhez (növekszik a folyadéktartalom pl. ízületekben, felgyorsul a vérkeringés, ezáltal az izmok oxigénellátása nő, verejtékezéssel elindulnak a hűtési folyamatok, stb.) Ennek az eredménye az, hogy a sporttal járó terheléseket bírni fogja a szervezetünk.

Továbbá, jótékony hatással van a pszichénkre is. Az idegrendszerünk a bemelegítés folyamán felkészül a megpróbáltatásokra. Mindezek hatását emelik meg a bemelegítő krémek, zselék. (Bemelegítés nélkül tapasztalhattuk már meg például, azt a bizonyos oldalszúrást is.)

 

Regeneráló krémek

Miért fontos a sport utáni regeneráció és miért könnyebb Meruval, az ő általa készített regeneráló krémekkel? Egyszerűen azért, mert a sportolás utáni felhevült szervezetünket védeni kell, hogy elkerüljük az izomlázat, izomsérüléseket. A regeneráló, hűsítő zselé, plusz védelmet nyújt izmainknak, így másnap izomláz nélkül folytathatjuk az edzéstervünket, vagy a napi futásadagunkat.

Az izomszövetek megújulása 1-2 napig is eltarthat, éppen ezért az erősítő edzéseknél nem tanácsos ugyanazokat az izomcsoportokat, egymást utáni napokon edzeni. Ha a regeneráció időszakát kihagyjuk, akkor az izmaink sem nőnek megfelelően. Természetesen, nemcsak a regenerációs időszak szükséges az izmok gyarapodásához, hanem a megfelelő étrend és a minőségi alvás is.

 

Alakformáló krémek

Az alakformáló krémekkel, kiegészíthetjük a sportolás, bőrünkre gyakorolt jótékony hatását. Azt látjuk, tudjuk, tapasztaljuk, hogy a sport milyen jó hatással van testünkre, esztétikus megjelenésünkre.

Az alakformáló zselék, krémek, hőfejlesztő-hatásuknak köszönhetően fokozzák a bőr felszíni anyagcseréjét, aminek eredménye, egy sima, gyönyörű, bőrfelszín. Ezt olyan természetes hatóanyagokkal éri el, mint a paprika, fahéj, koffein, alga, citromolaj, stb. A lényege, hogy a gyorsan felszívódó gél, a bőrpírt okozó összetevőknek köszönhetően, melegítő hatással rendelkezik, így a hőfejlesztéssel fokozódik a bőr anyagcseréje is. Ezáltal lesz szebb, simább, gyönyörű bőrünk. Gyorsan felszívódnak és nem hagynak nyomot a ruhán sem.

 

Kidörzsölés megelőzésére, ápolásra            

Sportolás során különböző okok miatt, sérülhet meg a bőrünk. Hol itt, hol ott kidörzsölődik: izzadságtól, vagy a mellkason lévő pulzuspánttól, combhajlatnál, stb. Kialakulhatnak a dörzsölés helyén vízhólyagok, sebek.

Hogyan előzzük ezt meg? Speciális krémekkel, balzsamokkal például. A kidörzsölés megelőzésére fejlesztett krém tartós, sűrű, víztaszító. Használatakor filmréteg képződik, mégis lélegzik alatta a bőrünk. Nem folyik le, nyugtat és véd. Megakadályozza a kisebesedést, az égető érzést a vízhólyagok kialakulását.

 

A fenti termékekre kattintva, bővebb információ található a sportkrémek összetevőiről, használatukról, jótékony hatásaikról, illetve azonnal megvásárolhatóak! Kellemes vásárlást kívánunk!