Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Meru

Rendezés:

Meru - MAGNÉZIUM OLAJ SPRAY UTÁNTÖLTŐ - 250ML

3.535 Ft + ÁFA (4.490 Ft)
A magnézium olaj bőrön keresztül felszívódva - kikerülve az emésztőrendszert - rövid időn belül, közvetlenül az érintett területen hasznosul.

Meru Warm - BEMELEGÍTŐ KRÉM, SPORTKRÉM - NORMÁL - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
Aktív bemelegítő gél pezsdítő, kíméletesen melegítő hatással. Modern HotFlux összetevővel, chilli paprika NÉLKÜL! 

Meru Cool - HŰSÍTŐ SPORTKRÉM, JÉGZSELÉ - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
Sportolás utáni izomlazító, jegesen hűsítő gél gyors és hosszantartó hatással, kámforral, mentollal eukaliptusszal.

Meru Slim - KARCSÚSÍTÓ ÉS NARANCSBŐR ELLENI KRÉM - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
A karcsúsító sportolást támogató, narancsbőr ápoló gyors felszívódású bedörzsölő testgél melegítő, bőrpírt okozó hatással.

Meru Help - IZOMLAZÍTÓ KRÉM - SPORTKRÉM FÁJÓ, TÚLERŐLTETÉSEKRE - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
Azonnal ható gyors segítség a fájó, sajgó, túlerőltetett, meghúzódott testrészek, sportsérülések nyugtató, hűsítő ápolására, lazítására, a tünetek csökkentésére. 

Meru Hot - BEMELEGÍTŐ KRÉM, SPORTKRÉM - ERŐS - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
Élénk bemelegítő gél erős melegítő hatással, chilivel. Modern HotFlux összetevővel és Chilli paprika kivonattal!

Meru Thermo - BEMELEGÍTŐ KRÉM, SPORTKRÉM - EXTRA ERŐS - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
Extra erős, téli bemelegítő krém chilivel, hosszan elnyújtott, fokozódó THERMO mélymeleg hatással.

Meru Shape - ALAKFORMÁLÓ ÉS ZSÍRÉGETŐ KRÉM - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
Az alakformáló sportolást segítő, cellulite ápoló gyors felszívódású bedörzsölő testgél melegítő, bőrpírt okozó hatással.

Meru SOS - REGENERÁLÓ KRÉM - ZÚZODÁSRA VÉRALÁFUTÁSRA KRÉM - 150ML

1.409 Ft + ÁFA (1.790 Ft)
Sérülések következtében kialakult véraláfutások, kék foltok, zúzódások kellemetlen bőrtüneteinek ápolására.

Meru Guard - KIDÖRZSÖLŐDÉS ELLENI KRÉM - 30ML

1.567 Ft + ÁFA (1.990 Ft)
Tartós hatású, sűrű, wax állagú víztaszító védőkrém kidörzsölés ellen. Védőréteget képezve csökkenti a súrlódást és irritációt, nyugtatja a bőrt.

Meru Flex - MOBILITÁS MSM KRÉM - KOLLAGÉNES IZÜLETI KRÉM - 150ML

1.567 Ft + ÁFA (1.990 Ft)
Mozgási nehézség, merevség, izomfeszülés és ízületi panaszok megelőzésére és enyhítésére, ápolására.

Meru Foot - SAROKPUHÍTÓ KRÉM - 30ML

1.567 Ft + ÁFA (1.990 Ft)
Sarokpuhításra, bőrkeményedés ellen, repedezett sarokra, felázott talpakra, meggyötört, kiszáradt, berepedt bőrfelületekre.

Csúcsok meghódításához!

 

„A hindu mitológia szerint az istenek, a világ központjában, a mitikus Meru-hegyen élnek. A hegynek öt csúcsa van, amelyek az isteni teremtőenergiát jelképezik....” Forrás Wikipédia)

A körülötte lévő misztikum hitet-, és erőt adott egykoron és napjainkban is, az embereknek. Ma hitet ad számunkra ahhoz, hogy érdemes szembenézni a kihívásokkal, hogy feljussunk a csúcsra! 

 

Mint márka az üzeni, hogy:

 

sportolj-, mozogj hittel, szenvedéllyel, fájdalmak nélkül, és hódítsd meg a csúcsot!

 

 

Sportkrém bemelegítéshez, sportoláshoz, lazításhoz

Miért fontos ezen sporttermékek a használata? Mert sportolás folyamán gyakoriak a különböző húzódások, sportsérülések, és különböző végtagfájdalmak. Ennek megelőzésére jöttek létre a különféle funkciókkal rendelkező krémek, olajok. Miért válasszuk éppen ezt a márkát? Mert több mint a hagyományos sportgélek. Termékkínálata lefedi a sportolók összes igényét, és mellette variálható is. A márka kínálta sportgélek már bizonyítottak!

 

Sportkrémek funkciójuk szerint

 

Bemelegítő krémek, zselék

A bemelegítő krémek, bemelegítő zselék funkciója a sportolás előtti bemelegítés hatékonyságának növelése. Minden sportoló tudja, hogy a bemelegítés elengedhetetlen bármilyen sporttevékenységet is végzünk.

A bemelegítés célja, a sportolásra való felkészülés testileg, lelkileg. Hatására, növekszik a szervezet energia felhasználása. Az izmok hőmérséklete emelkedni kezd, a hajszálerek kitágulnak, a szívműködés és a légzés fokozódik és a pulzusszám is emelkedik.

A bemelegítés legfontosabb biológiai hatása, hogy ez a mozgás, felkészíti a szervezetet a sportra. „Beindul” a szervezet a fokozott igénybevételhez (növekszik a folyadéktartalom pl. ízületekben, felgyorsul a vérkeringés, ezáltal az izmok oxigénellátása nő, verejtékezéssel elindulnak a hűtési folyamatok, stb.) Ennek az eredménye az, hogy a sporttal járó terheléseket bírni fogja a szervezetünk.

Továbbá, jótékony hatással van a pszichénkre is. Az idegrendszerünk a bemelegítés folyamán felkészül a megpróbáltatásokra. Mindezek hatását emelik meg a bemelegítő krémek, zselék. (Bemelegítés nélkül tapasztalhattuk már meg például, azt a bizonyos oldalszúrást is.)

 

Regeneráló krémek

Miért fontos a sport utáni regeneráció és miért könnyebb Meruval, az ő általa készített regeneráló krémekkel? Egyszerűen azért, mert a sportolás utáni felhevült szervezetünket védeni kell, hogy elkerüljük az izomlázat, izomsérüléseket. A regeneráló, hűsítő zselé, plusz védelmet nyújt izmainknak, így másnap izomláz nélkül folytathatjuk az edzéstervünket, vagy a napi futásadagunkat.

Az izomszövetek megújulása 1-2 napig is eltarthat, éppen ezért az erősítő edzéseknél nem tanácsos ugyanazokat az izomcsoportokat, egymást utáni napokon edzeni. Ha a regeneráció időszakát kihagyjuk, akkor az izmaink sem nőnek megfelelően. Természetesen, nemcsak a regenerációs időszak szükséges az izmok gyarapodásához, hanem a megfelelő étrend és a minőségi alvás is.

 

Alakformáló krémek

Az alakformáló krémekkel, kiegészíthetjük a sportolás, bőrünkre gyakorolt jótékony hatását. Azt látjuk, tudjuk, tapasztaljuk, hogy a sport milyen jó hatással van testünkre, esztétikus megjelenésünkre.

Az alakformáló zselék, krémek, hőfejlesztő-hatásuknak köszönhetően fokozzák a bőr felszíni anyagcseréjét, aminek eredménye, egy sima, gyönyörű, bőrfelszín. Ezt olyan természetes hatóanyagokkal éri el, mint a paprika, fahéj, koffein, alga, citromolaj, stb. A lényege, hogy a gyorsan felszívódó gél, a bőrpírt okozó összetevőknek köszönhetően, melegítő hatással rendelkezik, így a hőfejlesztéssel fokozódik a bőr anyagcseréje is. Ezáltal lesz szebb, simább, gyönyörű bőrünk. Gyorsan felszívódnak és nem hagynak nyomot a ruhán sem.

 

Kidörzsölés megelőzésére, ápolásra            

Sportolás során különböző okok miatt, sérülhet meg a bőrünk. Hol itt, hol ott kidörzsölődik: izzadságtól, vagy a mellkason lévő pulzuspánttól, combhajlatnál, stb. Kialakulhatnak a dörzsölés helyén vízhólyagok, sebek.

Hogyan előzzük ezt meg? Speciális krémekkel, balzsamokkal például. A kidörzsölés megelőzésére fejlesztett krém tartós, sűrű, víztaszító. Használatakor filmréteg képződik, mégis lélegzik alatta a bőrünk. Nem folyik le, nyugtat és véd. Megakadályozza a kisebesedést, az égető érzést a vízhólyagok kialakulását.

 

A fenti termékekre kattintva, bővebb információ található a sportkrémek összetevőiről, használatukról, jótékony hatásaikról, illetve azonnal megvásárolhatóak! Kellemes vásárlást kívánunk!