+36706421382   nszabo@outdoorparadise.hu

+36706421382  nszabo@outdoorparadise.hu

Szűrés
Márka
Méret
Nem
Sport
Egyéb jellemzők
Csillapítás
Drop
Ár (Ft)
37 990 Ft - 84 990 Ft

Terepfutó cipők

77termék 120
77termék 120

Terepfutó cipő

 

 

Salomon - a világmárka

 

A Salomon Group, világméretű sikerekkel, és európai vezető szereppel büszkélkedhet a szabadtéri sporteszközök piacán. A francia sporteszközgyártó cég, székhelye ma is Annecy, a francia Alpok szívében. 1947-ben François Salomon szabadtéri sportok iránti szenvedélye itt indította útjára, a jelenleg piacvezető sporteszközök elődjeit. A Salomon innovációi, az évek alatt lefedték a különböző szabadtéri sportok eszközigényeit, mint például a: túrázás, alpesi síelés, snowboardozás, nyomvonalas futás és sorolhatnánk. A folyamatos munka és a megállíthatatlan ötletek eredményeként, ma már kiegészítők ruházatok és különböző felszerelések is kényelmesebbé teszik a szabadtéri sportok szerelmeseinek mindennapjait.

 

 

Terepfutáshoz nélkülözhetetlen egy jó cipő!

 

Azok, akik imádják a szabadtéri sportokat, vagy rendszeresen, sőt megszállottan vesznek részt szervezett terepfutásokon, nagyon jól tudják, hogy nem mindegy milyen lábbelit viselnek a terepfutás során. A terepfutó lába ki van téve a változatos terepviszonyoknak: a csúszós lejtőknek, a vizes falevelek alatt elbújó gödröknek, az útra hajló növényeknek, a tócsáknak, a sáros emelkedőknek. Télen a hótakaró alatt lévő jégpáncélnak, vagy éppen a sziklás magaslatokban az éles köveknek…és sorolhatnánk. A terepfutó cipőket úgy fejlesztették ki, hogy védje viselőjét és támogassa a futás élményét: a talp barázdáinak szerkezete a tapadást biztosítják, illetve a csúszást akadályozzák meg. Az ideális terepfutásra tervezett cipő szerkezete stabilan tartja a bokát, vízhatlan felsőrésze szárazon tart és sorolhatnánk. Az innovációs fejlesztéseknek köszönhetően, különböző modellek biztosítják a választékot a vevői igények, a futási szokások, illetve a testsúly és a futóstílus mechanikája alapján.

 

 

Terepfutó cipők választéka, jellemzőik alapján:

 

 

Salomon Speedcross modellek

 

A Salomon Speedcross terepfutó cipők továbbfejlesztésekor, tudatosan és következetesen ragaszkodtak az eredeti gondolathoz, amely legendássá tette a sorozatot. Ennek továbbfejlesztésével, tették a tapadást erősebbé, a felsőrészt pedig még rugalmasabbá. Ezzel javult a cipő teljesítménye, a stabilitása és a kényelmi funkciói is. Az új, vonzó külső már csak mogyoró lett a hab tetején! A szélesebb Salomon Speedcross 5 WIDE modell, több mint egy centivel (1,2cm) nagyobb teret biztosít a lábnak. A Salomon Speedcross 5 LTD EDITION pedig, csak limitált kiadásban érhető el (Nálunk még rendelhető).

 

 

Mi biztosítja a tapadást, a stabilitást és az illeszkedést?

 

A tapadást, a nagyobb fogak kialakítása a talpon, a közöttük lévő nagyobb tér, és a kialakításuk, formájuk. A stabilitásért a sarokrész különleges megoldása felel, míg az illeszkedést a SensiFit rendszernek köszönhetjük (mintha a lábunkra öntötték volna érzést nyújtja).

 

 

Salomon Speedcross 5

 

Salomon Speedcross 5 W

 

Salomon Speedcross 5 WIDE

 

Salomon Speedcross 5 WIDE W

 

Salomon Speedcross 5 LTD EDITION

 

 

A Supercross Blast terepfutó cipőt a SPEEDCROSS ihlette. Tapadást, védelmet biztosít, gyors tempó mellett is. Mellette kényelmet, puha, kellemes érzést nyújt.

 

Salomon Supercross Blast féri cipő

 

Salomon Supercross Blast W női cipő

 

 

Salomon Sense modellek:

 

A Salamon Sense modellek a kényelmet, a puha párnázott érzést adják, bármilyen is a terep. A modellnél alkalmazott terepspecifikus technológiának köszönhetően, törmelékszűrő hálót és optivibe rezgéselnyelő funkciót, illetve tapadást biztosító gumi anyagú, Contagrip® talpat kapott. A profeel réteg pedig, az éles tárgyaktól véd. Ennek köszönhetően, minden terepen biztosítja a tapadást. A Salomon Sense Flow GTX vízálló modell.

 

 

Salomon Sense Ride 3

 

Salomon Sense Ride 3 W

 

Salomon Sense Flow

 

Salomon Sense Flow W

 

Sense 4 Pro

 

Salomon Sense 4 Pro W

 

Salomon Sense Flow GTX

 

Salomon Sense Flow GTX W

 

 

Salomon Alphacross modellek:

 

A Salomon Alphacross terepfutó cipők a mindennapi edzésekhez is tökéletes társunk lehet. Védi a lábunkat, kiváló a tapadása a Contragrip®-nak köszönhetően. Az Energycell elnyeli a futáskor létrejövő becsapódást, a kényelmes felsőrész pedig a „mintha ránk öntötték volna” tapadást nyújtja. Akár a parkban, akár a terepen futunk vagy csak edzünk benne, mindenképpen egy kiváló választás.

 

Salomon Alphacross

 

Salomon Alphacross W

 

Salomon Alphacross Blast férfi futócipő

 

Salomon Alphacross Blast W női futócipő terepre

 

 

Salomon Ultra Pro modellek:

 

Salomon Ultra Pro a hosszú távra tervezett kényelem, tartás, és védelem. Hogyan segíti futásunkat, és hogyan lehet társunk mindaddig, amíg el nem érjük célunkat? Középtalpán lévő párnázottság rugalmassága nem szűnik meg hosszú távon sem, és energiát biztosít, a célba érésünk után is. A minden szempontból megfelelő átgördülési profil, segíti az energikusságot, a saroknál található fékező zóna magabiztosságot nyújt a lejtős helyeken is. A SensiFit, a már megszokott kényelmet nyújtja.

 

Salomon Ultra Pro

 

Salomon Ultra Pro W

 

 

Salomon Wildcross modellek:

 

A Salomon Wildcross extra tapadást biztosít a nagy sárban is. Talpazata többirányú fogazatú, stabilitást nyújt. A SensiFit körbeöleli a lábat teljesen a középtalp résztől, így kényelmet és egyéni illeszkedést nyújt. A lábujjak kényelmét a plusz hely, a száraz érzetet pedig a vízlepergető TUP háló biztosítja.

 

Salomon Wildcross

 

Salomon Wildcross W

 

A legújabb technológiák és anyagok felhasználásával kifejlesztett WILDCROSS a sárban is megállja a helyét!

 

 

Salomon XA PRO 3D v8 GTX terepfutó cipők.

 

Prémium minőségű Contagrip® talp nedves talajon is biztonságot nyújt. A Gore-Tex membrán, nem engedi át a sáros vizet, és nem izzad benne a láb. A 3D sarokbetét a biztonságért felel. A modell könnyű, kisebb súlyú, mint elődje volt, viszont az előnyei megmaradtak: stabil, kényelmes és jól tapad.

 

Salomon XA PRO 3D v8 GTX vízálló férfi terepfutó cipők.

 

Salomon XA PRO 3D v8 GTX W vízálló női terepfutó cipők.

 

 

Amennyiben terepfutáshoz keres csapatot, itt csatlakozhat: https://terepfutas.hu/