Szűrés
Kategória
Márka
Méret
Nem
Sport
Szárhossz
Ár (Ft)
12 990 Ft - 29 600 Ft

Nadrágok

19termék 119

Férfi futónadrág

 

A nélkülözhetetlen outdoor ruházat!

 

A különböző sportok szerelmesei számára elengedhetetlen az évszaknak megfelelő, optimális ruházat, amely kényelmes, praktikus, és sportolás közben minden „szálával” a viselőjét támogatja. A gyártók folyamatos fejlesztésekkel, innovációs megoldásokkal lepik meg a sportágak kedvelőit, a legújabb fejlesztésű ruhadarabokkal, az alsó-, és felső ruházatokkal.

 

Az egyik legfontosabb a futóknak a nadrág! Nézzük meg a tulajdonságait!

 

 

A sportruházat világmárkái folyamatos újításokkal, és jobbnál jobb megoldásokkal rukkolnak elő a futónadrágok kínálatában (mint például a Salamon futónadrág, Salamon rövidnadrág vagy az Adidas rövidnadrág, stb.) Gondolnak a hidegebb időjárásra - legyen akár téli fagyos idő, a nyári hőségre - amikor a legkisebb mozgás is extra izzasztó, ezzel együtt az egyéni igényekre és nem utolsó sorban a design-ra. Számos szín és minta található meg a repertoárban.

 

Nézzük meg tehát, milyen egy jó futóknak szánt nadrág:

 

 

- Könnyű, mintha nem lenne rajtunk semmi

 

- Puha, hogy bőrünket ne irritálja

 

- Rugalmas, így sehol nem szorít. Ez az elasztikus fonalnak köszönhető, mert minden irányban nyúlik

 

- Nedvességet elvezeti, ezáltal bőrünket mindig szárazon tartja

 

- Varrás nélküli, így hosszútávon sem dörzsöli fel a bőrünket

 

- Derék része funkcionális: állítható, vagy tárolóként szolgál

 

- Fényvisszaverőkkel rendelkezik, az éjszakai futáshoz

 

 

Mivel mindenkinek mást jelent a tökéletes, ezért a gyártók különböző változtatásokkal tették színessé a palettát.

 

 

A megfelelő futóruházat elengedhetetlen azok számára, akik komolyan veszik a futást. Számukra a legfőbb szempont a minőség és a kényelem, előbbi pedig a praktikusság is beletartozik. Mivel eltérő igények merülhetnek fel azzal kapcsolatban, hogy milyen is a tökéletes futó öltözék, milyen futónadrágot, futópólót, futózoknit és futókabátot vagy éppen futómellényt válasszanak, érdemes alaposan körül járni a témát.

 

Mindig felmerül a kérdés, hogy mire is van szükség pontosan a futáshoz?

 

Az alapokat biztosan a megfelelő futócipő adja. Nem csak jó kényelmet és biztonságot tud teremteni még a legzordabb körülmények között is, de gondoskodik a jó szellőzésről is. Ezen túl még számos ruházati termék van, ami a futóknak az alapvető felszerelést jelenti. Sok múlik a szellőzésen, a kényelmen, tehát nem szabad alábecsülni annak szükségét, hogy valóban kell-e ennyit foglalkozni a futóruházat kiválasztásával.

 

A legjobb márkák termékei sorakoznak fel kínálatunkban, amely igyekszik minden igénynek eleget tenni. Ha igazán megbízható társat keresel a futáshoz, akkor érdemes azon márkák között keresgélni, amelyek már bizonyítottak! Pontosan ezért nálunk a legjobbakat találhatod meg a felhozatalban, amely gondoskodik róla, hogy mindened meglegyen, amikor futni indulsz, mikor a versenyekre készülsz vagy amikor élesben kell helyt állnod!

 

 

Férfi futónadrágot a könnyed futásért!

 

A férfi futónadrágok között is találunk olyan modellt, amelyik több sportágban is bírja a kihívásokat. Ilyen például, a Salomon Agile LONG TIGHT M.

 

Van olyan rövid futáshoz, futóknak készült nadrág, amely kimondottan a hosszútávra, vagy terepre kiváló ruházat. Mint például a Salomon XA Trainig Short M férfi rövidnadrág.

 

 

Érdemes megnézni a folyamatosan bővülő kínálatunkat, hogy a lehető legideálisabb modellt válasszuk ki magunknak!