Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VEGÁN

Rendezés:

Nutriversum L-Carnitine 3000 mg - 500 ml

3.990 Ft
A tartós zsírfelesleg leadás alappillérei egy kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód követése. Ebbe beletartozik az is, hogy rendszeres testmozgás beiktatásával karbantartjuk a testünket.

Nutriversum Limitless - 380 g

5.490 Ft
A DARK – Limitless PWO megadózisban ötvözi mindazokat az edzés előtti összetevőket, amelyeket csak a táplálékkiegészítő iparág adhat.

Nutriversum Carbohydrate Complex - 500 g

2.490 Ft
A 60% maltodextrin és a 40% palatinose összetétel a gyors és a lassú felszívódású szénhidrátforrásokat is biztosítja, az azonnali és elnyújtott energiabevitelhez egyaránt.

Nutriversum Creatine Monohydrate - 500g

2.490 Ft
A Nutriversum Creatine 100% színtiszta kreatin monohidrátot tartalmaz, mikronizált formában. A kreatin monohidrátot a sportolók évtizedek óta használják teljesítményük javítására.

Nutriversum PWO Strong - 210g

4.490 Ft
A DARK – PWO Strong megadózisban ötvözi mindazokat az edzés előtti összetevőket, amelyeket csak a táplálékkiegészítő iparág adhat.

Nutriversum Beta-Alanine - 200 g

3.490 Ft
A Beta Alanine egy nem esszenciális aminosav, amelyet a szervezetünk karnozintermelésre használ fel, tehát a Beta Alanine a karnozin előanyaga. 

Nutriversum PWO Liquid - 500 ml

3.490 Ft
1
Nutriversum PWO Liquid egy komplex, edzés előtti formula koffeinnel, nagy dózisú béta-alanine-nal, taurinnal, niacinnal illetve B6- és B12-vitaminnal!

Nutriversum L-arginine - 500g

6.990 Ft
Fizikai stressz hatására a szervezet L-arginin szintje csökkenhet, amelynek többek közt romló sportteljesítmény lehet a hozadéka. Az L-arginin legnagyobb szerepe a nitrogén-monoxid termelésben jelentkezik.

Nutriversum PWO 2.0 - 210g

4.290 Ft
A Nutriversum PWO 2.0 egy komplex, edzés előtti formula koffeinnel, kreatinnal, A-AKG-val, aminosavakkal, béta-alaninnal és niacinnal, azaz a táplálékkiegészítő piac néhány legnépszerűbb hatóanyagával, ha edzéstámogatásról van szó.

Nutriversum Citrulline Malate - 200 g

3.690 Ft
Az L-arginin népszerűségét annak köszönheti, hogy a testünk elsősorban nitrogén-monoxid termelésre használja fel ezt az aminosavat, amely edzés közben hozzájárulhat a jobb teljesítmény eléréséhez. 

Nutriversum PWO zero caffeine - 280g

3.490 Ft
A Nutriversum PWO ZERO CAFFEINE egy komplex, edzés előtti formula, amely a legtöbb piacon található edzés előttivel szemben nem tartalmaz koffeint.

Nutriversum C+D3 - 60 tabletta

1.890 Ft
Az immunrendszerünk tökéletes működéséhez tucatnyi faktor helyes kombinációja szükséges, azonban 2 mikrotápanyag megléte oszlopos szereplője ennek a működésnek.