+36706421382   nszabo@outdoorparadise.hu

+36706421382  nszabo@outdoorparadise.hu

VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE

A csomag kézbesítése után, 30 nap áll rendelkezésedre, hogy kényelmesen felpróbáld otthon a megrendelt termékeket és eldöntsd, hogy azok megfelelnek az elvárásaidnak. Ha a megvásárolt termékek nem feleltek meg, akkor 30 napon belül visszaküldheted hozzánk.

Regisztrált vásárlóként tudsz kezdeményezni visszaküldést a profilod menüpontban lévő "Megrendelések" menüpont alatt, ahol kiválaszthatod a megrendelést, illetve az abban lévő termék(ek)et, amelyeket vissza szeretnél küldeni. 

Amennyiben nem regisztráltál webáruházunkban, úgy a következő módon tudod hozzánk visszaküldeni a megrendelt termék(ek)et: 

- Boltunk címe, ahova vissza tudod küldeni a terméket: 7624, Pécs, Ferencesek utcája 48. - a visszaküldési díj Téged, a vásárlót terheli.

- A terméknek eredeti állapotban, nem használtan, az eredeti csomagolással és címkékkel kell visszaküldened.

- Kérjük az elállási nyilatkozatot kitöltve küldd vissza nekünk a csomaggal együtt (az elállási nyilatkozatot a rendelésed utáni első emailben találod meg, csatolt file formájában).

 

A csomag beérkezésekor kollégáink ellenőrzik a termékek állapotát, majd a beérkezéstől számítva 14 napon belül visszautaljuk a visszaküldött termék vételárát.

 

CSERE

Amennyiben egy terméket ki szeretnél cserélni (pl. egy másik színre/méretre), lehetőséged van - a fentebb leírt módon - visszaküldeni hozzánk, és egyidejűleg leadni egy új rendelést a kívánt színre/méretre.