Szűrés
Kategória
Márka
Méret
Nem
Sport
Szárhossz
Ár (Ft)
9 245 Ft - 51 990 Ft

Nadrágok

17termék 117

 

 

Női futónadrág

 

 

Nézzük meg milyen futónadrágok között válogathatnak a hölgyek:

 

A női futónadrágokra jellemző, hogy különleges extrák közül is választhatnak a kialakításukat illetően. Itt elsősorban a megjelenésre, a design-ra, színekre, fazonokra gondolhatunk leginkább, a nadrágokon lévő tárolókra és a kisebb –nagyobb zsebekre, kulcstartókra, rugalmas kulacstartókra. Számos szín és minta áll rendelkezésre a futónadrágok között.

 

Nézzünk meg néhány kedvelt modellt:

 

1. A női futónadrágok közül, a nyár kedvence, a pehelykönnyű, Salomon Sense SKORT W női futószoknya, amely kimondottan a hölgyek számára lett kifejlesztve. Az alsó réteg légáteresztő, ezért hűvösen tart. Sportolás, biciklizés után is maradhat rajtunk, ha találkozunk a barátnőinkkel, hiszen kényelmes, mellette nőies, és igazán és jól néz ki. Több színben is rendelhetünk belőle. Ezzel a női futószoknyával egyszerre lehetünk elegánsak, különlegesek és a lehető legkomfortosabban érezhetjük magunkat még egy forró nyári napon is. Cipzárral elhúzható zsebében pedig elfér a kulcsunk is.

 

2. A hölgyek másik kedvence, a szintén pehelykönnyű, COMET MID TIGHT, amely minden tevékenyég esetében kényelmes. Az AdvancedSkin technikai anyag nemcsak a kényelmet biztosítja, hanem szárazon tart sportolás közben. Állítható derékrésze, választékos színkínálata mellett, nemcsak a kellemes közérzetet és a maximális kényelmet nyújtja, de véd, az UVA és UVB sugarakkal szemben (mért eredményei, a legszigorúbb nemzetközi szabvány előírásainak is megfelelnek). Aki egyszer kipróbálta, biztosan rendel belőle több színben is!

 

3. Intenzív, hosszú távú futáshoz, az egyik legoptimálisabb választás, a Salomon XA Short W női rövidnadrág. Miért? Mert a fényvisszaverő mintáknak köszönhetően, futhatunk a sötétben is, illetve deréköve olyan rugalmas, hálós anyagból készült, amelyekben beleférnek a szükséges felszereléseink is, és puha kulacsunk. A derékrész, beépített zsebekkel, kész főnyeremény a hosszú távolságokra, terepekre.

 

Ejtsünk szót a téli futónadrágok legmelegebb modelljéről, a szintén hölgyek számára készült, Salomon Comet Warm TIGHT W női téli futónadrág, amely alkalmas aláöltözetnek is. Sportoláson túl, használhatjuk egy esti séta alkalmával is, bolyhos belső szerkezete megvéd a nagy hidegtől.