+36706421382   nszabo@outdoorparadise.hu

+36706421382  nszabo@outdoorparadise.hu

Gu Energy

.GU Energy – Hidratálás, Energia, Visszaépülés.

 

A GU Energy Labs vállalatot az első, nagy energiagél-gyártóként tartják számon a világban. A GU alapítója Dr. Bill Vaughan biofizikus, aki a 1990 -es években kezdte innovatív ötleteit megvalósítani. 1994-ben, Berkeley-ben (Kalifornia, Egyesült Államok) alapította meg vállalatát, amelynek az irányítását fia, Brian vett át a kilencvenes évek végén. Kezdetekben, a GU Energy Labs háromféle ízben kínálta termékeit a sportolók számára, ma pedig szinte megszámlálhatatlan ízekkel kedveskedik vásárlóinak (salted caramel, orange, strawberry, lemon berry, banana, vanilla bean). A GU napjainkban, évi 20 millió dolláros árbevételt generál és számtalan sportversenyt támogat. Ilyen például az Ironman Világbajnokság, ahol 2012-ben lett a hivatalos energiagél támogatója.

 

 

Mi az a GU Energy?

 

Supplements & Nutrition for Athletes - A sportoló számára kifejlesztett, sportolás közben is könnyedén a szervezetbe juttatható „energia”. Könnyen emészthető kalóriákat tartalmaz szénhidrátokból, és azonnali-, tartós energiát nyújt, miközben a gyomrot nem terheli.

 

 

Miért van szükség a GU energia gélekre?

 

 

Mert a testünk szénhidrátellátása nem végtelen. Intenzív sportolás közben, aktív mozgás közben, hamar kimerülnek a készleteink és ilyenkor csökken a teljesítményünk. Ahhoz, hogy szinten tartsuk a sportteljesítményünket, energia utánpótlására van szükség, méghozzá nem is akármilyenre. Olyan energiára, amely nem terheli a szervezetet, a gyomrot, és nincs benne semmi „felesleges” összetevő. A verseny közben, vagy az edzés-, sportolás alatt kizárólag értékes elemekből álló energiára van szüksége a szervezetnek, amelyik kíméli a gyomrot. Továbbá olyanra, amely pillanatok alatt felszívódik és azonnali energiát nyújt.

 

 

GU termékek - Originál, Liquid, Roctane és a többiek.

 

Az energiagélek az Egyesült Királyságban már 1986-ban megjelentek ugyan, de állaguk, hatékonyságuk nem volt kiforrott. Dr. Vaughan, innovációs törekvései ezeken túlmutattak. Olyan megoldást keresett, amely sportolás/verseny közben minden szempontból optimális az energia pótlására. Legnagyobb motivációja ultramaraton-futó lánya volt. Olyan energiagél-t akart megalkotni, amely csakis azt tartalmazza, amelyre a lányának és természetesen minden sportolónak szüksége van: az elengedhetetlen szénhidrátok az energiához, és nélkülözhetetlen aminosavak az izmokhoz. Innovációinak eredményeként, létrehozta a forradalmi terméket, amely mindezek mellett, még nagyon gyorsan-, 5-15 perc alatt képes hatékonnyá válni a sportoló szervezetébe.

 

A GU egykoron feltett kérdései 25 év kutatás után ma is folyamatosan jelen vannak, akár edzés közben, akár laboratóriumi körülmények között, vagy éppen a triatlon előtt, maraton végén, az edzőterembe vagy evéskor: mit együnk, mikor együnk és mennyit együnk. A mai napig folynak a tesztelések, innovációk az apró finomításokért, a fejlődésért, a tökéletes termék eléréséért, hogy a sportolók a legjobbat hozhassák ki magukból.

 

 

Üzenete:

 

„Legyünk egyszerűek! Csak annyit adjunk testünknek, amire szüksége van, amikor szüksége van rá, a lehető leggyorsabban és legkönnyebben. „ (Forrás: guenergy.com

 

 

Melyiket vegyem? Originál, Liquid, Roctane és a többiek...  

 

GU Original Gel (Eredeti).

 

Gyors, hatékony és tartós energiát ad, mellette finom is! Minden sportoláshoz kiváló választás. Mint mindxen energiagél, ez is vegán, gluténmentes és kóser  

 

GU Liquid Gel (Folyékony).

 

Ugyanazokat a szénhidrátokat tartalmazza, mint az Originál Energy Gél, csak könnyed, frissítő érzetű, folyékony formában. Minden 100 kalóriás adag komplex és egyszerű szénhidrátok-, elektrolitok-, és elágazó láncú aminosavak (BCAA) nagyszerű ízű keverékét kínálja. Mindegyik Liquid Energy gél vegán és gluténmentes.

 

Mikor használjuk a GU Liquid energia Gél-t? Olyan edzések előtt, amikor ébredés után nincs kedvünk enni, vagy hosszabb versenyeken, sporteseményeken, bármikor sportolás előtt 5 perccel. Annak ellenére, hogy a Liquid Energy iható, ügyelnünk kell arra, hogy hidratáltak maradjunk a sport előtt közben és utána is. A GU Liquid energia gél felszívódását is segíti, ha vizet iszunk hozzá.

 

GU ROCTANE Gels (a megnövelt energia, sportolók számára).

 

A ROCTANE Géleket nagy intenzitású, hosszú ideig tartó edzéshez, versenyzéshez tervezték. Több értékes összetevőkkel: elektrolittal a hidratáláshoz és aminosavakkal az izmok számára. 

 

 

Miben más ez a gél?

 

Az eredeti gélhez képest háromszor több elágazó láncú aminosavat (BCAA-t) tartalmaz, továbbá a taurin aminosavakat (a szívteljesítmény javítása érdekében) és a béta-alanint. A ROCTANE Energy Gels azonos szénhidrát-kombinációt és ugyanannyi kalóriát tartalmaz, kulcsfontosságú eszköz a magas intenzitású vagy tartós aktivitáshoz.

 

 

Webáruházunk kínálatában, a GU termékek több ízben, és széles termékkínálattal találhatóak. A linkre kattintva, azonnal megrendelhetőek!

 

 

Kellemes sportolást, kitartó edzéseket és sikereket kívánunk termékeinkkel!

 

 

Gu Energia italpor mix (protein drink) változatok több ízben:

 

 

Gu Energia italpor mix, 65 g - tea

 

Gu Energia italpor mix, 840 g - Citrom, erdei gyümölcs

 

Gu Roctane Energia italpor mix, 780 g - tropical

 

Gu Roctane Recovery italpor mix, 61 g - Csokoládé smoothie

 

 

GU Energia zselék változatos ízvilággal:

 

 

Gu Energia zselé, 32 g (gluténmentes) - Karamell macchiato

 

Gu Energia zselé, 480 g (gluténmentes) - Eper banán

 

Gu Liquid Energia zselé, 32 g - narancs

 

Gu Roctane Energia zselé, 32 g - cherry lime

 

 

GU Energia Stroopwafle változatok:

 

 

Gu Energia Stroopwafle, 32 g - gyömbér

 

Gu Energia Stroopwafle GLUTÉNMENTES, 32 g - kókusz

 

 

GU Energia rágó, tabletta, kapszula:

 

 

Gu Hidratációs Tabletta, 56 g - Citrom lime

 

Gu Energia rágó - áfonya gránátalma

 

Gu Roctane Electrolyte Kapszula - 50 db