Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gu Energy

Rendezés:

Hidratálás, Energia, Visszaépülés

 

A GU Energy Labs vállalatot az első nagy energiagél-gyártóként tartják számon a világban. A GU alapítója Dr. Bill Vaughan biofizikus, aki a 1990 -es években kezdte innovatív ötleteit megvalósítani. 1994-ben, Berkeley-ben (Kalifornia, Egyesült Államok) alapította meg GU Energy Labs vállalatát, amelynek az irányítását fia, Brian vett át a kilencvenes évek végén. Kezdetekben háromféle ízben kínálta termékeit a sportolók számára, ma pedig szinte megszámlálhatatlan ízekkel kedveskedik vásárlóinak. A GU napjainkban, évi 20 millió dolláros árbevételt generál, és számtalan sportversenyt támogat. Ilyen például az Ironman Világbajnokság, ahol 2012-ben lett a hivatalos energiagél támogatója.

 

Mi az a GU energy?

A sportoló számára kifejlesztett, sportolás közben is könnyedén a szervezetbe juttatható „energia”. Könnyen emészthető kalóriákat tartalmaz szénhidrátokból, és azonnali-, tartós energiát nyújt, miközben a gyomrot nem terheli.

 

Miért van szükség a GU energy gélekre?

Mert a testünk szénhidrátellátása nem végtelen. Intenzív sportolás közben, aktív mozgás közben, hamar kimerülnek a készleteink és ilyenkor csökken a teljesítményünk. Ahhoz, hogy szinten tartsuk a sportteljesítményünket, energia utánpótlására van szükség, méghozzá nem is akármilyenre. Olyan energiára, amely nem terheli a szervezetet, a gyomrot, és nincs benne semmi „felesleges” összetevő. A verseny közben, vagy az edzés-, sportolás alatt kizárólag értékes elemekből álló energiára van szüksége a szervezetnek, amelyik kíméli a gyomrot. Továbbá olyanra, amely pillanatok alatt felszívódik és azonnali energiát nyújt.

 

GU termékek  - Originál, Liquid, Roctane és a többiek

Az energiagélek, az Egyesült Királyságban már 1986-ban megjelentek ugyan, de állaguk, hatékonyságuk nem volt kiforrott. Dr. Vaughan, innovációs törekvései ezeken túlmutattak. Olyan megoldást keresett, amely sportolás/verseny közben minden szempontból optimális az energia pótlására. Legnagyobb motivációja ultramaraton-futó lánya volt. Olyan energiagél-t akart megalkotni, amely csakis azt tartalmazza, amelyre a lányának és természetesen minden sportolónak szüksége van: az elengedhetetlen szénhidrátok az energiához, és nélkülözhetetlen aminosavak az izmokhoz. Innovációinak eredményeként, létrehozta a forradalmi terméket, amely mindezek mellett, még nagyon gyorsan, 5-15 perc alatt képes hatékonnyá válni a sportoló szervezetébe.   

A GU energy egykoron feltett kérdései 25 év kutatás után, ma is folyamatosan jelen vannak, akár edzés közben, akár laboratóriumi körülmények között, vagy éppen a triatlon előtt, maraton végén, az edzőterembe vagy evéskor: mit együnk, mikor együnk és mennyit együnk. A mai napig folynak a tesztelések, innovációk az apró finomításokért, a fejlődésért, a tökéletes termék eléréséért, hogy a sportolók a legjobbat hozhassák ki magukból.

 

Üzenete

„Legyünk egyszerűek! Csak annyit adjunk testünknek, amire szüksége van, amikor szüksége van rá, a lehető leggyorsabban és legkönnyebben. „ (Forrás: guenergy.com)

 

 

Melyiket vegyem? Originál, Liquid, Roctane és a többiek

 

GU Original Energy Gel (Eredeti)

A GU Original Energy Gel gyors, hatékony és tartós energiát ad, mellette finom is!  Minden sportoláshoz kiváló választás. Mint minden energiagél, ez is vegán, gluténmentes és kóser.

 

GU Liquid Energy Gél (Folyékony)

Ugyanazokat a szénhidrátokat tartalmazza, mint az Originál Energy Gél, csak könnyed, frissítő érzetű, folyékony formában. Minden 100 kalóriás adag komplex és egyszerű szénhidrátok-, elektrolitok-, és elágazó láncú aminosavak (BCAA) nagyszerű ízű keverékét kínálja. Mindegyik Liquid Energy gél vegán és gluténmentes.

Mikor használjuk a GU Liquid Energy Gél-t? Olyan edzések előtt, amikor ébredés után nincs kedvünk enni, vagy hosszabb versenyeken, sporteseményeken, bármikor sportolás előtt 5 perccel. Annak ellenére, hogy a Liquid Energy iható, ügyelnünk kell arra, hogy hidratáltak maradjunk a sport előtt közben és utána is. A gél felszívódását is segíti, ha vizet iszunk hozzá.

 

GU ROCTANE Energy Gels (a megnövelt energia, sportolók számára)

ROCTANE Energy Géleket nagy intenzitású, hosszú ideig tartó edzéshez, versenyzéshez tervezték. Több értékes összetevőkkel: elektrolittal a hidratáláshoz és aminosavakkal az izmok számára. 

Miben más ez a gél? Az eredeti gélhez képest háromszor több elágazó láncú aminosavat (BCAA-t) tartalmaz, továbbá a taurin aminosavakat (a szívteljesítmény javítása érdekében) és a béta-alanint.  A ROCTANE Energy Gels azonos szénhidrát-kombinációt és ugyanannyi kalóriát tartalmaz, kulcsfontosságú eszköz a magas intenzitású vagy tartós aktivitáshoz.

 

Webáruházunk kínálatában a GU termékek több ízben (Tri Berry, Chocolate, Strawberry Banana, Lemon, Salted Caramel, stb.) és széles termékkínálattal találhatóak. A linkre kattintva, azonnal megrendelhetőek!

 

Kellemes sportolást, kitartó edzéseket és sikereket kívánunk a GU energy termékeivel!