Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Saucony

Rendezés:

saucony

 

Az első gyárát 1898-ban alapította négy üzletember Pennsylvaniában. Jelenleg, a Wolverine World Wide amerikai cipőgyár leányvállalata. Saucony jellegzetes logójának története abból az időből való, amikor a márka elindult.

A Saucony folyóban a víz, három szikla körül folyt, amely „sziklák” mai napig a márka alapjai:

Jó egészség

Jó teljesítmény

Jó közösség

A Saucony futócipői eltérő technológiával készülnek, sportágra specializálódva: futás, nyomvonalas futás, gyaloglás, stb. A futócipő a versenyzést, futást és sétát célozzák meg, ezért a célnak megfelelő speciális innovációval készülnek. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítanak a futó lábméretére, a futás típusára, az ív típusára, a lábfej dőlésére, illetve, a futás helyszínére.

Éppen ezért lehetséges az, hogy itt mindenki megtalálhatja a saját számára legtökéletesebb Saucony futócipő modellt. Bármelyik mellett döntünk, abban biztosak lehetünk, hogy a tervezés kizárólag „Saucony” jellegű.

 

Legkedveltebb Saucony futócipő modellek:

Kültéri futáshoz kiváló társ, a Saucony, Kinvara 12. modellje. A PWRRUN technológia a futócipő teljes talprészén oszlatja el az átgördülés-, és az ellökés erejét. Ergonomikusan illeszkedik a lábunkhoz, tartja, a gumitalpa pedig kiváló tapadást nyújt, a biztonságos futáshoz:

Kinvara 12 női futócipő

Kinvara 12 férfi futócipő

Akiknek az ütéscsillapítás, és a párnázottság mindennél fontosabb, azok számára a Saucony, Truimph 18 modell, a tökéletes választás. Nagyon puha, kényelmes és mégis gyorsnak érezzük a futás ütemét használatakor. Első osztályú fejlesztés, hosszabb távokra ideális társ:

Triumph 18 női futócipő

Triumph 18 férfi futócipő

Saucony, EndorphinSpeed modellje, a könnyed, hosszú távú gyorsabb futásban segít. Jól párnázott, kényelmes, természetes érzést ad mégis gyors. A maximalisták számára ideális:

Endorphin Speed női futócipő

Endorphin Speed férfi futócipő

A Saucony, Guide 14, a kiemelkedően stabil futócipőmodell. Hihetetlenül könnyű, ergonomikus sarokkialakítása stabilan tart, flexibilis felsőrésze természete ellenére kiváló tartást nyújt. Stabilitását úgy oldották meg a fejlesztők, hogy nincsenek merevítők és plusz grammok! Kiváló élményt és biztonságos futást élhetünk át viselésével:

Guide 14 női futócipő

Guide 14 férfi futócipő

Kiváló ütéscsillapítással rendelkezik, a férfiak számára kifejlesztett Endorphin Shift férfi futócipő, amely azoknak tökéletes választás, akik a lábaikat szeretnék kímélni a terheléstől.

Sportolók segítségével fejlesztették ki a Endorphin Pro férfi futócipő modellt, amelyben a lehető leggyorsabbnak érezheti magát mindenki aki viseli.

Rendelje meg most, az Önnek leginkább megfelelő modellt, hogy már holnap átélhesse a futás élményét úgy, ahogyan csak egy Saucony cipő nyújthatja!