+36706421382   nszabo@outdoorparadise.hu

+36706421382  nszabo@outdoorparadise.hu

Szűrés
Kategória
Méret
Nem
Sport
Egyéb jellemzők
Futócipő stabilitása
Csillapítás
Drop
Ár (Ft)
27 192 Ft - 95 990 Ft

Saucony

47termék 120
47termék 120
Saucony női futócipő – Saucony férfi futócipő

 

Az amerikai sportcipő és ruházati márkát 1898-ban alapították. Sportcipők, kabátok, pólók, rövidnadrágok, melegítőnadrágok, pulóverek és zoknik is megtalálhatóak a Sauconynál különböző kiegészítők, sapkák, hátizsákok mellett.

 

A Saucony márka logója, annak elnevezése a Saucony Creek folyóhoz köthető, annak folyamatos áramlása és a medrét szegélyező sziklák a márka jelképévé váltak. A három legismertebb modellük a Jazz, Peregrine és Ride – jó egészség, jó közösség és jó teljesítmény elveit képviselik.

 

Folyamatos innovációk mellett dolgoznak azon, hogy mindig valami jobbat adhassanak a futóknak, tehát ezen az elven haladva mindig valamivel jobb cipőt kaphatunk az újabb és újabb modellek által.

 

 

Saucony futócipő

 

Tagadhatatlanul a futók kedvencei közé tartoznak, de nem csak edzéshez, sportoláshoz, hanem hétköznapi viseletként is megállják a helyüket. A különleges dizájn alapos formatervezés eredménye, de itt azt is fontos megemlíteni, hogy a cipőket versenyzőkkel együttműködve fejlesztik.

 

A profi atléták garantáltan megtalálhatják számításaikat a futócipők között, akár sprintelésre, akár hosszútávfutáshoz keresnek megfelelő sportcipőt. Profi sporthoz, valamint mindennapi használathoz egyaránt rendelkezésre állnak a Saucony futócipők.

 

 

Hobbisport – Professzionális versenyek márkája!

 

Toplistás termékeink:

 

Saucony Ride (terepre, szabadtérre), Saucony Peregrine (terepfutáshoz), Saucony Jazz (retro, a kezdeteket idéző modell).

 

Saucony Endorphin, Saucony Triumph Saucony Azura, Saucony Shadow, Saucony Omni, Saucony Guide, Saucony Kinvara .

 

 

Története:

 

A pennsylvaniai gyár alapítását követően közel egy évszázad múltán a Runner's World magazin két Saucony futócipőt is beválasztott a top 10-be. Ezután megsokszorozódott a kereslet a termékek iránt, majd a Hyde Athletic Industries néven alapított cég neve Sauconyra változott.

 

A Stride Rite Corporation 2005-ben vásárolta fel a Sauconyt összesen 170 millió dollárért. 2007-ben már 800 millió dollárért került a Payless ShoeSource kezeibe, hogy egyesüljön a két cég. Egyesülésüket követően pedig Collective Brands néven váltak ismertté.

 

2012-ben a Sauconyt, a Keds-t, a Stride Rite-ot és a Sperry-t a Top-Sider Performance Lifestyle Group of Collective Brands magába foglalta, ezzel a Wolverine World Wide része lett egy 1,23 milliárd dolláros tranzakció során, amely magában foglalta a Payless ShoeSource és a Collective Licensing International eladását is a Blum Capital Partners és a Golden Gate Capital magántőke-társaságoknak.