Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 642 1382

i:am Mineral Tabs sótabletta Race Pack 20db
i:am Mineral Tabs sótabletta Race Pack 20db
1 550 Ft
ÚJ

i:am Mineral Tabs sótabletta Race Pack 20db

A sejten belüli és kívüli folyadékterek közötti ozmotikus egyensúlyt a nátrium és a káliumionok egyenlő arányban biztosítják. Sportolás közben az izzadságban ez az egyensúly felborul, nátrium mennyisége akár tízszerese is lehet a káliuménak. Ennek az ionegyensúly felborulás visszaállításához érdemes sótablettát fogyasztani. A sótabletták az izzadságban lévő ionok mennyiségi arányait tükrözik, illetve az ionegyensúly helyreállításával segítik a hatékony és gyors regenerációt.

Az Mineral Tabs sótabletta 20-as kiszerelésű bliszterezett “race pack” változata az edzés és verseny közbeni kényelmes kezelhetőség érdekében jó választás.

Raktáron :  29 db
1 550 Ft
Egységár: 78 Ft/tabletta
A vásárlás után járó pontok: 78 Ft
Részletek

Összetétel / db 

Nátrium: 200mg, Kálium: 43mg, Magnézium: 15mg

A fűtési szezonban a sótabletta segít karbantartani az emberi szervezet egyik legfontosabb (talán télen tényleg legfontosabb) védelmi vonalát a nyálkahártyákat. Lefekvés előtt 1-2 db sótabletta 2-4 dl vízzel megakadályozza a nyálkahártyák éjszakai kiszáradását. A kiszáradt, megrepedt felületű nyálkahártya kitárt kapu a bacilusoknak. A sótabletta víz kombinációval biztonsági zárat teszel a ajtókra, amelyek lezárják az utat a bacik előtt. Felkelés után is javasolt a napot 1 sótabletta + 2 dl víz menüvel indítani az éjszakai elkerülhetetlen dehidratáció visszafordítása érdekében.

A dehidratált szervezet a sérülésekre is sokkal “fogékonyabb”. A tökéletes hidratáció esetén az izom, és ízületi sérülések valószínűsége is szignifikánsan csökken.


Adatok
Termék típusa
Sótabletta
Gyártó
i:am
Íz
Ízesítetlen
Gyártói Cikkszám
iam031
Cikkszám
iam031
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek