Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 642 1382

Tacx Flux S Smart
Tacx Flux S Smart
297 900 Ft

Tacx Flux S Smart

Tacx Flux S Smart
Tacx Flux S Smart
Tacx Flux S Smart
Tacx Flux S Smart
Tacx Flux S Smart
Tulajdonságok
Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 670 x 642 mm, 460 mm magasság
Súly: 21,3 kg
Vezeték nélküli technológiák: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Tacx Típus: Interaktív okosgörgő direkt hajtással, elektronikus fékkel
Tacx Mágnesek: 8 ferritmágnes és 8 elektromágnes
Tacx Átvitel: Direkt hajtás
Tacx Teljesítmény: 1500 W
Tacx Emelkedő/Lejtő szimulálás: 10% / Nem
Tacx Max nyomaték/fékezőerő: 22,1 Nm / 65 N
Tacx Lendkerék/tehetetlen tömeg: 7 kg / 22,8 kg
Egyéb adatok: Pontosság: < 3%

A FLUX S Smart minden igényt kielégít, ha direkt hejtású okosgörgőt keresel. Megbítzható, pontos, csendes, erőteljes, és hibátlan kerékpáros élményt ad. Ideális beltéri edzőpartner a több órán át tartó megterhelő edzésekhez is kedvenc alkalmazásaiddal.

rendelhető, várható szállítás: 2 -10 nap
297 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 895 Ft
Részletek

Okos kapcsolatok

A FLUX S Smart egyszerűen kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, hogy ideálisak legyenek a beltéri edzés körülményei. Egyszerű kapcsolat a Zwift, Tacx, TrainingRoad alkalmazásokkal.

 

Pontos és megbízható

A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A FLUX S Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 3%.

 

Bringás érzés

A sima tekerés és a gyors reagálás a kulcs a kültéri bringázás élményének reprodukálásához. A nagyméretű lendkerékkel a FLUX S gondoskodik erről az érzésről.

 

Csendes

A FLUX S Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.

 

Önálló működés

A FLUX S Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.

 

Visszajelzés

Jól látható LED-ek mutatják, hogy a FLUX S Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.

 

Stabil szerkezet

A FLUX S Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.
 

Általános tudnivalók

Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális surlódást biztositják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó. Flow és Neo esetében plusz szerszámigény: Kazetta kulcs, láncos kulcs a fogaskoszorú felhelyezeséhez.


Adatok
Termék típusa
Kerékpár görgő
Gyártó
Tacx
Gyártói Cikkszám
GGT-2900S-61
Cikkszám
GGT-2900S-61
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek