Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 642 1382

Tacx Flow Smart
Tacx Flow Smart
148 900 Ft

Tacx Flow Smart

Tacx Flow Smart
Tacx Flow Smart
Tacx Flow Smart
Tacx Flow Smart
Tulajdonságok
Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 675 x 650 mm, 410 mm magasság
Súly: 9,41 kg
Vezeték nélküli technológiák: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Tacx Típus: Interaktív okosgörgő, elektronikus fékkel
Tacx Mágnesek: 6 mágnes
Tacx Átvitel: Henger, 30 mm
Tacx Teljesítmény: 800 W
Tacx Emelkedő/Lejtő szimulálás: 6% / Nem
Tacx Max nyomaték/fékezőerő: 15,3 Nm / 45 N
Tacx Lendkerék/tehetetlen tömeg: 1,6 kg / 11,8 kg
Egyéb adatok: Pontosság: < 5%

A Flow Smart az összes szükséges funkcióval rendelkezik az interaktív beltéri kerékpáros élményhez. Kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, mint a Zwift, a Tacx vagy a TrainerRoad. Kialakítása egyszerű beállítást és tárolást tesz lehetővé. Ideális téli edzőeszköz.

rendelhető, várható szállítás: 2 -10 nap
148 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 445 Ft
Részletek

Okos kapcsolatok

A Flow Smart egyszerűen kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, hogy ideálisak legyenek a beltéri edzés körülményei. Egyszerű kapcsolat a Zwift, Tacx, TrainingRoad alkalmazásokkal.

 

Mérések és adatok

Minden Tacx okosgörgő méri a sebességet, teljesítményt és a pedálfordulatot, további külső szenzorok használata nélkül. Ha mégis külső szenzort használnál, annak sincs akadálya, a párosítás egyszerű.

 

Bringás érzés

Annak ellenére, hogy a Flow Smart kisebb méretű lendkerékkel rendelkezik, képes biztosítani a megfelelően sima kerékpározás érzését. Az 1.6kg-os lendkerék 11.8kg-os tehetetlen tömegként viselkedik, ami elegendő a kültéri bringázás élményéhez.

Biztonságos rögzítés

A Tacx görgős trénerek mindegyike egyszerűen felállítható és üzembe helyezhető. Két egyszerű kattintással a kerékpár stabilan és biztonságosan rögzíthető a kerethez, tekerés közben sem fog elmozdulni.

 

Kettős anyagú görgő

A görgő két anyagból épül fel: egy edzett acél külsőből és egy puhább elastogel magból. Az acél külső rendkívül kopásálló, míg a puhább belső mag csökkenti a vibrációt és a zajt.

 

Keréktámasz és fogantyú

Az első keréktámasz nem csak a természetes kerékpáros pozíciót segíti, hanem összecsukott állapotban a Flow Smart hordozó fogantyújaként is működik.

 

Stabil szerkezet

A padlón szélesen fekvő lábaknak és az erős anyagoknak köszönhetően a Flow Smart az intenzívebb edzéseken is helytáll.

Általános tudnivalók

Direkt ellenállásos és szabadonfutó görgők szavatossága csak és kizárólag a hozzá ajánlott edzőgumival garantálható. Az edzőgumik anyagösszetétele és MTB gumik esetében szélessége az, ami a görgők felületével az optimális surlódást biztositják. Szerelési útmutató: Szabadonfutó és direkt ellenállásos görgők esetében az alábbi szerszámok szükségesek: Imbuszkulcs: 4-5-6 ; Lapos és csillagfejű csavarhúzó. Flow és Neo esetében plusz szerszámigény: Kazetta kulcs, láncos kulcs a fogaskoszorú felhelyezeséhez.


Adatok
Termék típusa
Kerékpár görgő
Gyártó
Tacx
Gyártói Cikkszám
GGT-2240-61
Cikkszám
GGT-2240-61
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek