Átlagos értékelés:
5 (7 vélemény)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Szélesy Balázs
2023.09.04
Hosszabb terepfutások alkalmával kipróbáltam mondhatni az összes gélt amit kapni lehet, de egyik sem volt jóban a gyomrommal. Az Allrys nem egy szokványos gél, több annál.
Előnyök: Nem terhelte meg a gyomrom, nem kell utána annyi vizet inni, hogy lemenjen mint más márkáknál. Felfrissít és van benne minden ami kell. Nem gejj édes, finom gyümölcs íz.
Hátrányok: Nincs.
Daruka Rita
2023.04.23
Datolya imádóknak kötelező
Daruka Rita
2023.04.23
Különleges íz
Daruka Rita
2023.04.23
Kedvenc íz
Szekeres Mónika
2023.03.08
Imádom, hogy végre tudok hol beszerezni sós ízű zselét is. Kellemes, nem Csömör, könnyen fogyasztható.
Sallai Annamária
2023.02.26
Hobbi terepfutóként próbáltam már több fajta gélt is, de egyikkel sem volt az igazi. Ugyanolyan , édes és túl sok ízük van. Sok esetben mű hatást keltenek.Amint kipróbáltam az Allrys termékeket rogtonz szerelembe estem. Elsőnek egy hosszabb terepfutás alkalmával próbáltam ki az áfonyàs ízűt. Állaga és ízre is ez lett a kedvencem. (Kicsit újra a Tátràban éreztem magam… amikor nagy boldogan szemezgettük az áfonya szemeket a bokrokról)
Sallai Annamária
2023.02.26
Nagyon szeretem az Allrysban, hogy természetes alapanyagokból készül, így az íze nem kelt mű hatást. Hìgabb állaga van, mint az általam korábban használt más géleké, így sokkal könnyebb fogyasztani is. Sok gélt próbáltam már ...tucat ízük van, édes és túl sok,másrészt nem mindegyik gyomorbaràt vagy csak én vagyok kényesebb.Az biztos ,hogy az Allrys egyedi és rendhagyó ízei beváltak főképp ,hogy hatalmas gyömbér fan vagyok.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza