Szűrés
Kategória
Méret
Nem
Sport
Egyéb jellemzők
Űrtartalom
Csillapítás
Drop
Ár (Ft)
4 990 Ft - 63 990 Ft

Salomon

55termék 120
55termék 120

TERMÉKEK

 

A szabadtéri sportok európai piacvezetője, a szabadtéri sportok koronázatlan királya! 

 

Óriási utat járt be a téli sportok meghódításán át, napjainkig! A márka akkor indult útjára, amikor François Salomon megnyitotta pici sílécműhelyét (1947) a Francia Alpokban. A síelés iránti elkötelezett szenvedélye és kitartó fejlesztései hozták létre az egyre tökéletesebb síléceket. Célja az volt, hogy minél többen átélhessék a síelés örömét, a siklás élményét, és az igazi íveket. Innovációinak köszönhetően, egyre tökéletesebb síléceket adott az Alpok szerelmeseinek, de a lendülete itt nem állt meg. Fejlesztései fókuszába kerültek, a sícipők-, síbakancsok, amelyek a sport élményét még jobban segítették és az az évek alatt, egyre jobban támogatták.

 

A téli sportokat követően - alpesi síelést, snowboardozást, skandináv síelést, stb. -, a márka további szabadtéri sportokat vett fókuszába innovációival. Kifejlesztette a különféle szabadtéri sportok optimális sportcipőit, amellyel egy új szintre emelte fel a terepfutás, túrázás, futás, nyomvonalas futást élményét. Ezt követően előrukkolt a szabadtéri sport élményét segítő, ruházatokkal, kiegészítőkkel, felszerelésekkel, amelyek futáshoz, snowboardozáshoz, kalandversenyekhez, hegymászáshoz, túrázáshoz, ösvényfutáshoz és a többi szabadtéri sporthoz is kiváló társ lett.

 

A szabadtéri sportok területén európai piacvezetővé vált és világmárkává nőtte ki magát! Aki a Salomont választja, az megkapja vele együtt a szenvedélyt, a kitartást, a szabadságot és a felhőtlen örömöt!

 

Kínálatunkban szinte minden lábbelit, ruházatot és kiegészítőt megtalál (férfi, női, gyerek), amely szükséges lehet ahhoz, hogy csak a sport élményére koncentrálhasson:

 

 

Cipők és kiegészítők választéka sportágak szerint:

 

Futócipők

 

Terepfutó cipők GTX - Gore Tex

 

Salomon túracipő, bakancs

 

Szandálok, túraszandál, vízi-cipők

 

Kamásli

 

Cipőfűző

 

Több szín: fekete, fehér, szürke, piros, zöld, lila, rózsaszín, stb.

 

Ruházat:

 

Salomon kabát, dzseki

 

Férfi, női nadrágok

 

Rövid nadrágok

 

Futónadrágok

 

Kesztyű

 

Sapka, fejpánt

 

 

Kiegészítők, felszerelések, futóövek

 

Salomon futómellény

 

Salomon hátizsák

 

Sporttáskák

 

Hidratációval kapcsolatos termékek

 

Legnépszerűbb cipő szériái: Speedcross, X Ultra, XA Pro, Sense Ride.

 

Amennyiben kínálatunkban nem találja meg, amit keres, vagy kérdése van, hívjon, vagy írjon elérhetőségeinken, segítünk!