Szűrés
Kategória
Méret
Zokni méret
Nem
Sport
Zokni szárhossz
Ár (Ft)
2 190 Ft - 17 990 Ft

Compressport

61termék 120
61termék 120
Compressport – a sportmárka, amely óv és támogat!

 

Több mint egy évtizedes fennállása óta mára piacvezetővé vált a sportkompressziós ruházat területén. Kezdetekben az erőemelés-, az atlétika-, majd az úszás sportágakban bizonyított, később a futás, hosszútávfutás során. Ma már minden sportágban természetessé vált a kompressziós ruházat használata. Termékei sport közben- és a regenerációs időszakban is támogatják viselőjét. A márka célja olyan hatékony termékek kifejlesztése, amelyek megfelelnek a sportolók igényeinek, továbbá, hogy statisztikailag is alátámaszthassák a tapasztalatok eredményeit. Tudományos kutatásokkal kísérlettekkel, tesztekkel keresi a válaszokat a teljesítmény, a gyógyulás tényezői, a sérülések kockázata, az izomfájdalom, és sok-sok további releváns kérdéskörökben. (2011. óta jelennek meg publikációk ezekről a kutatásokról, például: Arnaud Ménétrier, a sportmárka testtudományi menedzsere vizsgálta a Hő és a teljesítmény összefüggését). Ruházati fejlesztései, tesztelései, sportolók és orvosok együttműködésével folyik a mai napig is.

 

 

Miért szereti több mint 500 profi sportoló és megannyi hobbi sportimádó a Compressportot?

 

A ruházata nagyon tartós, és rugalmas. Külső felületéről nem szívja fel az izzadságot, hanem elpárologtatja. Így a szervezet hőháztartása javul, a komfortérzet megmarad, ami jótékonyan befolyásolja a teljesítményt is. A Compressport ruházat azt adja, amelyre a sportolónak szüksége van: óvja viselőjének izomzatát, támogatja teljesítményét, biztonságot nyújt, kényelmet ad, magabiztos stabilitást, és sorolhatnánk.…illetve még a regenerációs folyamatokban is segít.

 

 

Kiknek ajánlják a profik a Compressport márkát?

 

Triatlonistáknak, ahol minden másodpercek alatt dőlhet el! Ahol óriási szerepe van az aerodinamikának. A sport igényeire kialakított ruházat jellemzői: kiváló izomtartás, magas szellőzés, optimális hőszabályozás, tökéletes illeszkedés. A verejték azonnal ürül, csökken az ellenálló képesség, az izmok hosszabb ideig teljesítenek és intenzívebben. A triatlonisták számára fejlesztett termékeket a legnagyobbak használják olyan versenyekhez, mint az IRONMAN® pálya, az XTERRA bajnokság vagy a Challenge versenyek. A triatlon során, nélkülözhetetlenek a kiváló minőségű úszósapkák is, amelyek rendkívül ellenállóak és változatos színeikkel láthatóak a nyílt vizeken is. Kialakításuknak, anyaguknak köszönhetően segítik a gyorsabb úszást.

 

 

Trai Running sportolóinak, hegyi futóknak, akiknél a kompressziós zokni, kompressziós szár, segíti a teljesítményt, az időt, hogy ne kelljen lefelé haladva lassítani a tempón. A folyamatosan változó terepviszonyok problémákhoz vezethetnek (korai izomfáradság, Achilles- és Patella-íngyulladás, görcsök, duzzanat). Ezeket a problémákat elkerülhetjük a Compressport kompressziós sportszár viselésével.

 

Road Running sport szerelmeseinek, a közúti futóknak, akiknél elengedhetetlen az optimalizált szellőzés, optimális nedvességelvezetés, tökéletes illeszkedés, az ultrakönnyű anyag, és a hőszabályozás. A márka gondolt azokra, akik minden évszakban „róják köreiket”: női-, férfi pólók, rövid-és hosszú nadrágok, sapkák, fejpántok, egyéb ruházatok, kiegészítők soraival.

 

Kerékpárosoknak, akik számára olyan ruházattal állt elő, amely fokozza az aerodinamikát, korlátozza a rezgéseket, és javítja a vérkeringést. Továbbá kényelmes ülést, kiváló nedvességelvezetést és optimális hőszabályozást nyújt.

 

 

 

Az izomregenerációhoz is!

 

Sportolást követően elengedhetetlen a felépülés az izmok számára. Verseny után gyulladásban lehetnek, fájnak és duzzadtak lehetnek. Erre a felépülési időszakra fejlesztette ki a márka, a kompressziós ruhákat, amelyek segítik az izomregenerációt, és így enyhítik a fájdalmat, felgyorsítják a toxinok távozását.

 

 

Utazáshoz, repüléshez

 

Sokan érezték már egy hosszabb utazást követően, hogy elnehezedett a lábuk, vagy megdagadt, esetleg fáj. Ennek oka az, hogy hosszabb ülést követően, a vér stagnál a lábakban, a bokában, lábszárban, hiszen mozgás nélkül nehezen jut a szívhez. Ebben segít a kompressziós zokni, ami kompenzálja a mozgáshiányt!

 

 

Folyamatosan bővülő választéka:

 

 

Kompressziós sport-zoknik, kompressziós sportszárak:

 

Compressport Full Socks Run fekete kompressziós sportzokni T1

 

R2v2 FLASH fekete kompressziós sportszár T1 fényvisszaverő csíkkal

 

R1 kompressziós sportszár - fekete T1

 

R2v2 fekete kompressziós sportszár T1

 

 

Compressport Futózoknik:

 

Shock Absorb socks, szürke - férfi futózokni T1

 

 

Terepfutó zoknik:

 

Pro Racing Socks v3.0 Trail fekete terepfutó zokni T1

 

Pro Racing Socks V3.0 Ultra Trail UTMB 2020 limitált kiadású terepfutó zokni T1

 

Ultra Trail terepfutó sportzokni T1

 

 

Bokazoknik:

 

Pro Racing Socks FLASH fekete bokazokni fényvisszaverő csíkokkal T1

 

Pro Racing Socks v3.0 Run BLACK EDITION 2020 limitált kiadású bokazokni T1

 

Pro Racing Socks v3.0 Run fekete bokazokni T1

 

 

Titokzokni:

 

Pro Racing Socks v3.0 Run fekete titokzokni T2

 

 

Csomagok:

 

Training fekete sportzokni csomag (2-pár) T1

 

 

Futópólók nőknek:

 

X Runnabe Limited Edition Training T-Shirt női futópóló

 

 

futópólók férfiaknak:

 

X Runnabe Limited Edition Training T-Shirt férfi futópóló

 

Felszerelés, kiegészítők:

 

 

Compressport napellenzők:

 

SpIderweb Ultralight Visor napellenző

 

 

Compressport csuklószorítók:

 

Sweatbands 3D.Dots csuklószorító

 

 

Compressport futóövek, sportövek:

 

Free Belt fekete-szürke sportöv, futóöv XS/S

 

ree Belt Pro fekete professzionális futóöv, sportöv XS/S

 

Rajtszámtartók:

 

RaceBelt rajtszám tartó