Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Információ

Kiprobálnád cipőink egyikét, de nem vagy pécsi?

Nem gond, mi megoldjuk!

 

Szeretnénk lehetőséget adni, hogy Te is ki tudd probálni cipőink egyikét, legyél az ország bármely pontján. Mostantól nem gond, ha nem tudod megoldani, hogy személyesen látogass meg minket Pécs városában. Mi, az Outdoor Paradise elsőként küldünk tesztcipőket országszerte; MOST lehetőséged nyílik kiprobálni férfi aszfalt futócipőink, terepfutó cipőink vagy női aszfalt futócipőink, terepfutó cipőink egyikét.

 

Nincs más dolgod mint megrendelni az elérhető méreteink egyikét (vagy akár többet is), kiválasztani a fizetési módot, és küldjük is a cipő(ke)t. Amennyiben tetszik a cipő, és azt érzed, hogy megvennéd, a futárszolgálattal küldünk az általad kiválasztott színből egy új párt, amit a futárszolgálat elvisz neked. Mindössze oda kell adnod a futárnak a cipőt, és ő adni fogja a bontatlan új cipődet. Amennyiben nem tetszik a cipő, szintén küldünk egy futárt, aki elviszi tőled a cipőt, akifizetett összeget pedig a szállítási díj levonása után visszautaljuk. 

 

Természetesen, ha Pécsi vagy, esetleg meg tudod oldani, hogy meglátogass minket, hatalmas szeretettel várunk nyitvatarásunk alatt. Gyere el, és vidd el egy körre tesztcipőink egyikét, most ajándék kávét is adunk futás után.

 

Az Outdoor Paradise csapata