Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 642 1382

Tacx NEO Bike Smart
Tacx NEO Bike Smart
1 104 900 Ft

Tacx NEO Bike Smart

Tacx NEO Bike Smart
Tacx NEO Bike Smart
Tacx NEO Bike Smart
Tacx NEO Bike Smart
Tacx NEO Bike Smart
Tacx NEO Bike Smart
Tulajdonságok
Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 1390 x 750 mm, 1170 mm magasság
Súly: 50 kg
Vezeték nélküli technológiák: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Tacx Típus: Komplett okoskerékpár direkt hajtással és motoros fékkel
Tacx Mágnesek: 32 neodímium mágnes
Tacx Átvitel: Direkt hajtás
Tacx Teljesítmény: 2200 W
Tacx Emelkedő/Lejtő szimulálás: 25% / Igen
Tacx Max nyomaték/fékezőerő: 85 Nm / 250 N
Tacx Lendkerék/tehetetlen tömeg: Virtuális / Változó 125 kg-ig
Egyéb adatok: Pontosság: < 1%; Ventilátor, tablet tartó, 2 USB töltőaljzat, többszínű LED talajmegvilágítás

Ezt a forradalmian új kerékpár-tréner minden eddiginél magával ragadóbb élményt biztosít. Olyan elemekkel szereltük fel, mint a virtuális váltás, a Gear Feel (a váltáskor átugró lánc érzete), vagy a lejtő szimulálása.

 

Várható szállítás: 2 -10 nap
1 104 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 245 Ft
Részletek

Valóságos, ahogy szeretnéd

A NEO Bike Smart fő küldetése a kültéri kerékpározás minél valósághűbb produkálása beltéren. A dinamikus tehetetlen tömeg, az úttípus és a váltás szimulációja által a legrealisztikusabb és legsimább élményt adja.

 

Különlegesen csendes

A NEO Smart technológia és a belső kialakítás együttesen a legcsendesebb beltéri kerékpáros trénert eredményezik.

 

Hihetetlenül erős

Páratlan erő. A NEO Bike Smart akár 2000W-os sprint-teljesítményre és 25%-os emelkedők szimulálására is képes. A legkeményebb edzésterhelést is biztonsággal hozza.

 

Pedálcsapás analízis

A NEO 2 is rendelkezett bal és jobb oldali kapacitív érzékelővel, amely pontosan méri mindkét lábad helyzetét. Az ANT+ kerékpárdinamikai mérés hozzáadásával analizálhatod a pedálcsapást más fejlesztők szoftvereiben, vagy akár egy Garmin Edge kerékpáros computerrel.
(Mac-en és a Tacx Training-ben nem érhető el.)

 

Pontosság

A Tacx NEO Bike Smart rendkívül pontosan méri a teljesítményedet (Watt), és ehhez nem szükséges kalibráció sem. A teljesítménymérés pontossága: 1%.

 

Dinamikus tömeg

A dinamikus tömeget a tehetetlen tömeg vezérlésére hoztuk létre a lehető legvalósághűbb érzés kedvéért. A hagyományos lendkerékkel szemben ez a technológia kompenzálja a súlyt, sebességet, az emelkedő szögét. Ez eredményezi a legrealisztikusabb tekerés élményét.

 

Interaktív ventilátorok

A kormány két oldalán található ventilátorok interaktívak. Az általuk keltett légmozgás erőssége függ a sebességtől, teljesítménytől, pulzustól. A ventilátorok konstans erősségre is beállíthatók.

 

Valósághű virtuális váltás

Hasonlóan egy hagyományos országúti kerékpárhoz, a NEO Bike Smart is rendelkezik váltóval, bár ez egy virtuális váltó. A váltókarok fel- vagy lefelé történő megnyomásával válthatsz a fokozatok között. A jól látható kijelzőn folyamatosan látod, melyik fokozatban vagy. A virtuális váltó a Tacx Utility alkalmazásból konfigurálható.

 

Pedálcsapás analízis

A NEO Bike Smart rendelkezik bal és jobb oldali kapacitív érzékelővel, amely pontosan méri mindkét lábad helyzetét. Ez lehetővé teszi a pedálozási technika pontos mérését és analizálását, hogy hatékonyabbá tehesd kerékpározásodat.

 

Road Feel, Gear Feel - az út és a váltás érzése

A NEO Bike Smarttal megtapasztalhatod a macskakövön tekerés vagy a sebességváltás érzését. Szimulálja a különféle úttípusok okozta vibrációt, valamint a lánc ugrását váltáskor az egyes fokozatok között. Ez a szolgáltatás különleges a NEO trénerek között, amit a Tacx Filmek vagy a Zwift használatával élhetsz át.

 

Lejtők

Egy domb vagy hegy tetejéről indulva mindig izgalmas érzés belegyorsulni a lejtőbe. Ez a tréner megadja ezt az érzést, a NEO Bike Smart gyorsít a lejtőn.


Adatok
Márka
Tacx
Kategória
Kerékpár görgő
Gyártói Cikkszám
GGT-8000-61
Cikkszám
GGT-8000-61
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek