Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Squeezy

Rendezés:

SQUEEZY SALT TABS - sótabletta

5.189 Ft + ÁFA (6.590 Ft)
A szénhidrátok hatékony energiaellátásán túl, amit az energia géljeink segítségével elérhetsz, a sóval és egyéb ásványi anyagokkal ideális kiegészítő a magas izzadási veszteséggel járó, nagy fizikai igénybevétel mellett.

Squeezy Energy Gel 125 ml - citrom

1.693 Ft + ÁFA (2.150 Ft)
A visszazárható ENERGY GEL 125 ml-es palackos kiszerelése rendkívül praktikus. Több előnnyel is rendelkezik, mivel nem csöpög és nem ragad, köszönhetően a visszazárható kupaknak.

Squeezy Energy Gel 500 ml - citrom

4.717 Ft + ÁFA (5.990 Ft)
A visszazárható kupakú ENERGY GEL 125ml-es palack 500ml-es utántöltője jóval gazdaságosabb, mint a tasakos energia gélek. Összetétele megegyezik a jól ismert SQUEEZY tasakos gélekével.

Squeezy Energy Super Gel 125 ml - kóla

1.693 Ft + ÁFA (2.150 Ft)
A visszazárható ENERGY SUPER GEL 125 ml-es palackos kiszerelése rendkívül praktikus. Több előnnyel is rendelkezik, mivel nem csöpög és nem ragad, köszönhetően a visszazárható kupaknak.

Squeezy Energy Super Gel 500 ml - kóla

4.717 Ft + ÁFA (5.990 Ft)
A visszazárható kupakú ENERGY SUPER GEL 125ml-es palack 500ml-es utántöltője jóval gazdaságosabb, mint a tasakos energia gélek. Összetétele megegyezik a jól ismert SQUEEZY tasakos gélekével.

SQUEEZY ENERGY SUPER BAR – energia szelet, kóla

543 Ft + ÁFA (690 Ft)

A különféle gyümölcsök és dióféléknek köszönhetően, egy ízletes snacket kapunk, ami összetevői által puha, könnyen rágható és tökéletes társ az edzés során.

Squeezy Drink Gel 12x60ml - málna

5.976 Ft + ÁFA (7.590 Ft)
A SQUEEZY DRINK GEL egy fruktózmentes energia gél ami után nem szükséges azonnal vizet fogyasztanod, így egy ideális energia zselé futáshoz.

Squeezy Energy Gel 12x33g - Banán

4.717 Ft + ÁFA (5.990 Ft)
Az energia zselék manapság szerves részét képezik a sportolók energiaellátásának a versenyek alatt. 

SQUEEZY PROTEIN ENERGY BAR – energia szelet, vanillia

543 Ft + ÁFA (690 Ft)

A SQUEEZY RECOVERY BAR értékes szénhidrátokat és fehérjéket tartalmaz, ezért ideális a regenerációhoz a sportolás után.

Squeezy Drink Gel - görögdinnye

496 Ft + ÁFA (630 Ft)
A SQUEEZY DRINK GEL egy fruktózmentes energia gél ami után nem szükséges vizet fogyasztanod, így egy ideális energia zselé futáshoz.

 

A története:

 

A világ első energiazseléje

A világ első energiazseléjét, a hazájában elismert dél-afrikai tudós, Dr. Timothy Noakes és csapata alkotta meg. Noakes a Fokvárosi Egyetem testmozgástudományi és sportorvosi osztályának emeritus professzora, nem mellesleg ambiciózus maratonfutó is.  

Még a ’80-as évek közepén kezdte keresni a válaszokat arra, hogy a maratoni futás során elfogyott energiát, sportolás közben hogyan lehetne pótolni. Kutatócsoportjával 1987-ben hozták létre azt a zselét, amelynél 25 gramm bevitelével egy órai energiához jut a sportoló. Hogy mindez gyorsan és kényelmesen történjen, létrehoztak egy műanyagtasakot is, amiből futás közben könnyedén nyomható a gél a szájba. A neve is erre utal: „To squeeze” melynek jelentése összenyomni, préselni, szorítani. Létrejött tehát a világ első energiazseléje a sportoláshoz ideális, praktikus tasakban.

 

A Dél-Afrikában már ismertté vált gélre talált rá Roger Milenk a Bajorországban évente megrendezésre kerülő Challenge Roth triatlon versenyen. 

Módosított a receptúrán és 1993-ban az Energy Gel már óriási sikereket aratott a sportolók széles táborában. A márka 2000-es újraindításánál már a jelenlegi SQUEEZY ® márkanévvel hódított. 2009-ben pedig a teljes gyártási folyamatot áthelyezték Németországba. Emeltek a minőségen, korszerűsítették a vállalatot és a sportolók kedvence lett, sikere azóta töretlen.

 

Mi a SQUEEZY® titka?

 

A titka elsősorban az, hogy összetevőinek és arányainak köszönhetően kiváló energiamix! A titok maga a termék kiválóságában rejlik. Továbbá az a fajta  szenvedély, amellyel nem állnak meg a fejlesztések, a folyamatos tesztelések azért, hogy a legjobb energiazselét tudják létrehozni a kutatók a sport érdekében. Az innovációk célja, hogy a sportolók a legjobb energiazselét kaphassák, amely végig támogatja őket az edzések alatt, előtt, a versenyek alatt, a sportolás idején. Illetve, hogy ezzel az energiazselével minden profi sportoló és a hobby sportoló a legjobbat hozhassa ki magából. Az eredmények azt igazolják, hogy a törekvések sikereket érnek el. Azok akik kipróbálták ezt az energiazselét, rendszeresen használják, sőt a legjobbnak tartják.

 

Mit tartalmaznak a SQUEEZY® energiazselék?

 

A sportolók számára lettek kifejlesztve, tehát kizárólag azt tartalmazzák, amire sportolás közben vagy regenerációs időszakban szüksége van a sportoló szervezetének. Az edzés-, sportolás-, verseny idején bevitt energiazselék összetevői, kizárólag csak a szükséges szénhidrátok és ásványi anyagok. A regenerációs folyamatokat támogató energia gélek összetevői pedig tartalmaznak fehérjéket, ill. aminosavakat és vitaminokat.

Az alkalmazás, az adagolás, a kezelhetőség teszteredményei azt bizonyítják, hogy megfelelnek a sajátos igényeknek is. A sport minden fázisában kiválón támogatják a szervezetet és így a teljesítményt. A sportoló, maximálisan átadhatja magát a sportolás élményének, koncentrálni tud az előtte álló kihívásokra és a legjobbat tudja kihozni magából.

A testsúly csökkentés kapcsán szintén gyakran kerülnek elő a különböző táplálék kiegészítők. Mivel kizárólag a szervezet számára legfontosabb anyagokat tartalmazzák, ideálisak diéta során való fogyasztáshoz. A márka egyik ilyen népszerű terméke a Squeezy Athletic, amely egy étkezést helyettesítő termékük.

 

Mit NEM tartalmaznak a SQUEEZY® energiazselék?

 

Nem tartalmaznak allergén anyagokat és mellette vegán. Tehát ezek az energiazselék:

·         laktózmentesek,

·         gluténmentesek,

·         nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket

·         nincsenek benne mesterséges édesítők,

·         nincsenek benne színezékek.

 

Csak olyan összetevők vannak benne, és annyi, amire és amennyire a sportolónak szüksége van egy terheléses igénybevétel idején. Kiválóan emészthetőek és kímélik a gyomrot. Lehetőséget adnak arra, hogy kizárólag a sportolásra koncentrálhassunk, maximálisan átéljük a mozgás élményét és teljesítményünk csúcsait elérjük. 

Az energiazselék különböző kiszerelésekben, változatos ízekben találhatóak online polcainkon. Részletes összetevőik, adagolásuk, használatuk megtalálhatóak a termékek oldalán, a linkre kattintva.