Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kompressziós zokni, sportszár

Rendezés:

Compressport R1 kompressziós sportszár - fekete T1

6.291 Ft + ÁFA (7.990 Ft)
Compressport R1 kompressziós sportszárat a sportteljesítmény javítására tervezték a sérülések kockázatának csökkentése mellet. A Compressport R1 sportszárak hosszabb használat mellett sem kényelmetlenek, zavarók.

Compressport R2v2 fekete kompressziós sportszár T1

9.094 Ft + ÁFA (11.550 Ft)
Az R2V2 kétségkívül Compressport termékek legnépszerűbb és legjobban felismerhető terméke. Az elegáns kompressziós szár messziről észrevehető. Tudományosan orvosi szabványnak megfelelő technológiával tervezték, és új trendet állított fel a kompressziós ruházatban.

Compressport R2v2 FLASH fekete kompressziós sportszár T1 fényvisszaverő csíkkal

9.047 Ft + ÁFA (11.490 Ft)
Az R2V2 kétségkívül Compressport termékek legnépszerűbb és legjobban felismerhető terméke. Az elegáns kompressziós sportszár messziről észrevehető. Tudományosan orvosi szabványnak megfelelő technológiával tervezték, és új trendet állított fel a kompressziós ruházatban.

Compressport Ultra Trail terepfutó sportzokni

4.172 Ft + ÁFA (5.299 Ft)
A speciális igényekre tervezett Ultra Trail zokni közepes szárhosszúságú kompressziós futózokni maximális szellőzést, kivételes kényelmet és megnövelt, minden igényt kielégítő teljesítményt nyújt minimális súly mellett. Legyen szó 100km feletti versenyekről vagy egy hosszabb edzésről, ez a modell tökéletes választás lesz.

Compressport Pro Racing Socks FLASH fekete bokazokni fényvisszaverő csíkokkal T1

4.172 Ft + ÁFA (5.299 Ft)
Compressport Pro Racing Socks FLASH fekete bokazokni fényvisszaverő csíkokkal T1  boka futózokni profi versenyzőknek és hobbistáknak egyaránt fényvisszaverő csíkokkal.