Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cipőfűző

Rendezés:

Salomon cipőfűző, a részletekben rejlő erő 

A Salomon, a szabadtéri sportok szerelmeseinek márkája az egész világon. Innovációi 5 kontinens, 40 országában vannak jelen és teszik teljessé a szabadtéri sportok felhőtlen élményét kicsiknek, és nagyoknak egyaránt.

A Salomon az alpesi síelés, a túrázást, a nyomvonalas futást, a snowboardozás, vagyis a téli sportok mellett, szinte minden szabadban végezhető sportra gondolt  fejlesztéseivel az évtizedek alatt. Innovációinak köszönhetően megalkotta a Salomon futócipő-, a Salomon terepfutó cipő-, a Salomon túra cipők, legendássá vált modelljeit.

De a márka itt sem állt meg: különböző kiegészítőkkel, eszközökkel, ruházattal teszi teljessé a sportolás élményét: teljes ruházat  sportok szerint, a vízhatlan öltözékek, a habkönnyű hátizsákok, könnyű sátrak, hálózsákok, poharak, sorolhatnánk. Nem is gondolnánk, hogy még a Salomon cipőfűző is egy különleges innováció eredménye.

 

Miért különleges Salomon cipőfűző?

A Salomontól megszokott profizmus, a megbízhatóság, a kényelem, és biztonság még a cipőfűzőnél is megtalálható. Cipőfűzők kiegészítők, alakja: lapos, szín: sárga, kék, fekete.

 

cipőfűző

Kivételesen könnyen, gyorsan és biztonsággal működik és kompatibilis minden Salomon által gyártott cipővel, sőt, még a színválaszték is változatos! A Salomon cipőfűzője, a QUICKLACE rendszerrel működik.

Azok számára, akik nem ismerik a Salomon cipőfűző titkát, és most vásárolnak először Salomon márkát, azoknak szól ez a kis videó:

A QUICKLACE cipőfűző használata, amely minden Salomon lábbelivel kompatibilis:

https://youtu.be/OgYYeJpo2fk

 

 Keressen minket kapcsolat oldalunkon.