Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cipőápolók

Rendezés:

A hosszú élettartamért és az esztétikumért!

A sportoláshoz kifejlesztett cipők kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek: kényelmesek, jól szellőzőek, némelyek vízállóak, de elsősorban funkcionálisan különlegesek. Egy-egy adott sportágra kifejlesztett sportcipő, a sportolás élményét emeli magasra. Nem mellesleg szép-, és különleges designjuk is kellemes érzést nyújt számunkra viselésük során. Nem meglepő tehát, hogy ezek a különleges innovációval készült cipők, csak akkor képesek megtartani kiváló tulajdonságaikat, ha nagy körültekintéssel ápoljuk őket kívül és belül.

Mindaddig marad kiváló társunk a sportolásunk során, amíg megadjuk cipőinknek a megfelelő odafigyelést. Vannak sportcipők, amelyeket az otthon megtalálható mosószerekkel, tisztítószerekkel is tisztíthatunk, de a kísérletezés nem ajánlott az igazán minőségi sportcipők esetében.

 

Milyen cipőápolókkal tisztíthatóak a sportcipők?

A sportmárkák most sem engedik el hűséges vásárlóik kezét!  Innovációs fejlesztéseikkel, nemcsak a tisztítás problémáját oldották meg számunkra, hanem a megelőzést is, illetve figyeltek még a praktikusságra is:

 

1.   A cipőápolás első lépése, a megelőzés

Amikor megvásároljuk kedvenc sportcipőnket, lehet, hogy azonnal szeretnénk felvenni és futni egyet vele. Elsőként azonban érdemes arról gondoskodnunk, hogy minél tovább legyen újszerű, tiszta illetve később minél könnyebben lehessen tisztítani. Ehhez kiváló megoldás az impregnáló spray, cipőápoló:

Adidas SPORT SNEAKER PROTECTOR cipőápoló

 

2.   Azonnali segítség mindig nálunk lehet

Sport közben természetes, hogy sportcipőinket kihívások érik akár az aszfalton, akár az természetben használjuk. A gyártók, ezekre az esetekre gondolva rukkoltak elő, az innovatív törlőkendőkkel, amelynek használatával, nemcsak a koszolódás, por, sár tűntethető el, hanem teljesen újjá varázsolható vele a sportcipő, azonnal, pár pillanat alatt:

Adidas SPORT SNEAKER QUICK WIPES cipőtisztító nedves törlőkendő

 

3.   Egész napos igénybevétel után

Az egész napos igénybevétel után, a tisztítás egy kicsivel hosszabb folyamat. Ilyenkor cipőtisztítóhabbal, hozzá illő kétoldalú szivaccsal, ha szükséges, finomabb kefével tudjuk teljesen tisztára varázsolni a kedvenc sportcipőnket kívül és belül is, mint például az:

Adidas SPORT SNEAKER FOAM CLEANER cipőtisztító hab

 

4.    A jó közérzetért

Zárásként pedig, egy kiváló dezodorral is gondoskodhatunk, a még kellemesebb viseletért, mint például, a kiváló:

Adidas SPORT SNEAKER DEODORISER cipődezodor