Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 642 1382

20

Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő

Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő
Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő
Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő
Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő
Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő
Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő
Hoka Tecton X férfi terepfutó cipő

Hogy miért lett a cipő a Föld kéreglemezei után elnevezve?  Ennek  több  oka  is  van. Elsődlegesen   a   lemezekből   fakadóan, ugyanis ez a modell a márka életében úttörő módon, két  carbon  lemezt  kapott  a középtalpba építve, mely elképesztő mértékű energiát  spórolhat  a  futónak,  és  emeli  a dinamikát.   A   ProFlyXTM talpszerkezet bemutatkozik  a Tecton  X  modellnél.  A Vibram Megagrip Litebase talpborítás magas fokú tapadást biztosít alacsony súly mellett. Ez  a  cipő dinamizmusával  és  súlyával  egy igazi terepversenyző.

Nincs raktáron
79 990 Ft 
63 990 Ft
Kezdete: 2023.05.24   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 16 000 Ft
Részletek

Hogy miért lett a cipő a Föld kéreglemezei után elnevezve?  Ennek  több  oka  is  van. Elsődlegesen   a   lemezekből   fakadóan, ugyanis ez a modell a márka életében úttörő módon, két  carbon  lemezt  kapott  a középtalpba építve, mely elképesztő mértékű energiát  spórolhat  a  futónak,  és  emeli  a dinamikát.   A   ProFlyXTM talpszerkezet bemutatkozik  a  Tecton  X  modellnél.  A Vibram Megagrip Litebase talpborítás magas fokú tapadást biztosít alacsony súly mellett. Ez  a  cipő  dinamizmusával  és  súlyával  egy igazi terepversenyző.

 

Carbon lemezek

Két, hosszanti irányban elhelyezett carbon lemez, mely nagyban emeli a cipő dinamizmusát és gyors haladást biztosít egyenletlen talajon is.

 

VIBRAM® MEGAGRIP, TRACTION LUG 

Hatékony, jó tapadás.

 

JACQUAD FELSŐRÉSZ

Biztos tartás a lábfejnek.

 

PROFLYX™KÖZÉPTALP

Csillapított leérkezés, dinamikus elrugaszkodás, illetve az "X" jelző a talpszerkezetbe épített carbon lemezekre utal.

 

VÉDELMET BIZTOSÍTÓ RÉTEG

Védelem a kőfelverődések, vagy egyéb behatások ellen.

 

 

Miért lehet a kedvenced?

- A carbon technológia megjelenik a HOKA terep palettáján, ezáltal egy igazán dinamikus modell érkezett.

 talpszerkezetnek és a könnyű,puha habanyagoknak köszönhetően elegendő csillapítással rendelkezik az edzések teljesítéséhez, de elég reszponzív is a versenyzéshez.

- Vibram® Megagrip Litebase konstrukciója elegendő tapadást biztosít a legtechnikásabb körülmények között is, de nem emeli jelentősen a cipő súlyát.

 

Összehasonlítások:

SPEEDGOAT 5

A Speedgoat 5 és a Tecton X is egy terepre használható, jól csillapított, de dinamikus cipő, melyek a Vibram® Megagrip új technológiájának köszönhetően rendkívül jó tapadást biztosítanak nedves körülmények között is.

A középtalp viszont sok mindenben különbözik. A Speedgoat 5 egy homogén habanyagú, puhább használatot biztosító, általánosabb terepfutócipő. A Tecton X azonban kevert habanyagokból ProFlyX technológiával készült, valamint a dinamizmusát a carbon lemezek is nagyban növelik.

A Tecton X kialakítása miatt inkább a versenycipők közé tartozik, mely képes az edzéskilométerek teljesítésére is, a Speedgoat 5 pedig inkább egy sok mindenre használható edzőcipő, mely elég dinamikus a versenyek teljesítéséhez. főként ultratávokon.

 

TORRENT 2

A Tecton X és a Torrent 2 taplszerkezete is kevert habanyagokból áll, puha talajfogást és dinamikus elrugaszkodást biztosít. Elegendő csillapítással rendelkeznek az edzéskilométerek teljesítéséhez és megfelelően dinamikusan a versenyzéshez.

A Tecton X az úgynevezett ProFlyXTM szerkezettel rendelkezik, tehát a középtalp carbonlapokat kapott. Ezzel egy új szintre emeltük a cipő dinamikáját. A Torrent 2 a már korábban megszokott ProFlyTM szerkezettel rendelkezik.

A Tecton X a dinamizmusa mellett a maximális támogatásra és védelemre törekszik, míg a Torrent 2 a minimális súly, de még elegendő tapadás és védelem biztosítását helyezi előtérbe.


Adatok
Termék típusa
Férfi terepfutó cipő
Méret
EU40 2/3
Gyártó
Hoka
Nem
Férfi
Vízálló
Nem
Cikkszám
1123161-TFST-40-23
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek