Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 642 1382

20
ÚJ

Hoka Speedgoat 5 férfi terepfutó cipő

Hoka Speedgoat 5 férfi terepfutó cipő
Hoka Speedgoat 5 férfi terepfutó cipő
Hoka Speedgoat 5 férfi terepfutó cipő
Hoka Speedgoat 5 férfi terepfutó cipő
Hoka Speedgoat 5 férfi terepfutó cipő

A márka egyik igazi "igás lova" új generációja érkezett, most könnyebb súllyal és nagyobb tapadással, mint valaha.A modell a felsőtől a külső talprészig át lett dolgozva. Felső részében kétrétegű jaquard szövetet, valamit tartást és védelmet biztosító laminálásokat találunk. A középtalp hozza azt, amit eddig egy Speedgoat hozott, most viszont könnyebb köntösben. A Vibram Megagrip új technológiájával pedig eddig még nem tapasztalt tapadást kapunk.

Nincs raktáron
59 990 Ft 
47 990 Ft
Kezdete: 2023.02.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 20
Megtakarítás 12 000 Ft
Részletek

MI VÁLTOZOTT A SPEEDGOAT 4 ÓTA?

  • Teljesen új külső talpborítás, a Vibram extra aprófogazatának köszönhetően eddig még nem tapasztalt tapadást kapunk.
  • Könnyebb középtalp konstrukció,(illetve anyaghasználata is frissült),mely nagy csillapítást és kényelmeshasználatot kisebb súllyal biztosít.
  • Újradolgozott felső rész, előtérbena fenntarthatóság, illetve többmozgási lehetőség a lábaknakfutás közben.

 

ÖSSZEHASONLÍTÁSOK

 

TECTON X

  • A Speedgoat 5 és a Tecton X is egy terepre használható, jólcsillapított, de dinamikus cipő, melyek a Vibram® Megagrip újtechnológiájának köszönhetően rendkívül jó tapadást biztosítanaknedves körülmények között is.
  • A középtalp viszont sok mindenben különbözik. A Speedgoat 5 egyhomogén habanyagú, puhább használatot biztosító, általánosabbterepfutócipő. A Tecton X azonban kevert habanyagokból ProFlyXtechnológiával készült, valamint a dinamizmusát a carbon lemezekis nagyban növelik.

MAFATE SPEED 3

  • A Mafate Speed 3 ésa Speedgoat 5 is hasonló puhasággal éscsillapítással navigálnak végig magabiztosan, akár technikásterepeken is.
  • Különbség a középtalpban rejlik leginkább, ugyanis a Speedgoat 5homogén, a Mafate Speed 3 kevert habanyagú konstrukció a puhatalajfogás és a dinamikus elrugaszkodás kivitelezése érdekében.

TORRENT 2

  • Mindkét modell megfelelő társ lehet a terepfutások alkalmával, jóvédelemmel és tapadással rendelkeznek, akár nedveskörülmények között is.
  • Míg a Speedgoat 5 nagyobb figyelmet fordít a védelemre,csillapításra, a Torrent 2 a dinamizmust és a könnyebb súlyt hozzaelőtérbe. A habanyagkonstrukció itt is különbözik, a Torrent 2 egyjóval könnyebb és dinamikusabb, akár versenyekre is jobbanhasználható modell lehet.

Adatok
Méret
EU41 1/3
Gyártó
Hoka
Nem
Férfi
Vízálló
Nem
Gyártói Cikkszám
1123157-BCEP
Cikkszám
1123157-BCEP-41-13
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek