Kérdése van? Hívjon minket! +36 70 642 1382

Garmin Pulzuspánt HRM-Pro
Garmin Pulzuspánt HRM-Pro
55 900 Ft

Garmin Pulzuspánt HRM-Pro


 
rendelhető, várható szállítás: 2 -10 nap
55 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 795 Ft
Részletek

Szívritmus - könnyen és pontosan

Ez a prémium mellkaspánt valós időben továbbítja a szívritmus adataid ANT+® és BLUEOOTH®Low Energy technológiával, így még több edzési lehetőséget biztosít. Mivel egyszerre küldi a Garmin készüléked és az edzőgépek irányába is az információt, akár az olyan edzőalkalmazások, mint a Zwift is mérhetik teljesítményed.

Futásdinamika

A HRM-Pro futásdinamikát is mér, mellyel fejlesztheted teljesítményed. Olyan adatokat is számol, mint a függőleges oszcilláció, talajérintési idő, lépéshossz, függőleges arány és számos egyéb.

Tárold és továbbítsd az adataid

A mellkaspánt képes tárolni pulzusadataid úszásnál vagy olyan tevékenységek közben, ahol az óra hatókörön kívül esik. Ezeket a tevékenység végén áttölti az órára. Ezen felül tárolja a lépéseket, az elégetett kalóriát, intenzív perceket és ezeket is szinkronizálja arra alkalmas Garmin készülékeddel.

Kényelem és könnyű használat

A HRM-Pro egy kicsi, pehelykönnyű szívritmusmérő, mely nem szélesebb, mint a pánt, amin elhelyezkedik. Nem kell félni, hogy nem bírja szuflával, a felhasználó által is cserélhető gombakkumulátor akár egy évig is ellátja árammal.

A Bluetooth® szó és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye.


Adatok
Termék típusa
Pulzuspánt
Gyártó
Garmin
Gyártói Cikkszám
GG010-12955-00
Cikkszám
GG010-12955-00
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek