Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Terepfutó cipők

Rendezés:

On Cloudultra sötétzöld férfi terepfutócipő

67.990 Ft
Neked mit jelent az ultrafutás? Az értelemző szótár szerint az „ultrát” úgy definiálja hogy „túllépni a határokat”.

On Cloudventure tűzpiros férfi terepfutó cipő

56.990 Ft
Egy igazán kompromisszummentes terepcipő, hogy ne kelljen választanod a tempó és a tapadás között!

Salomon Ultra Glide férfi terepfutó cipő

46.990 Ft

Ultrakönnyű kényelem még a leghosszabb távokon is. Készen állsz, hogy terepen is tovább lépj? Mi megalkottuk számodra a legtökéletesebb cipőt a hosszútávú terepfutáshoz.

Sense 4 Pro férfi terepfutó cipő

49.990 Ft
A sokoldalú Sense Ride felfrissített változata nem enged a komfortból, az Optivibe™ csillapításnak köszönhetően kellőképpen párnázott, így minden terepen megállja a helyét, és nem ismer megalkuvást, ha a kényelemről van szó.

Salomon Speedcross 5 férfi terepfutó cipő

42.990 Ft
1
A Salomon legendás terepfutócipője ujjászületett, páratlan tapadással és illeszkedéssel!

On Cloudventure PEAK fekete férfi terepfutó cipő

56.990 Ft
2
Egy igazán kompromisszummentes terepcipő, hogy ne kelljen választanod a tempó és a tapadás között! Ez a Cloudventure Peak, ami még inkább a tökéletes választás számodra, ha rövidebb távú, gyors terepversenyekre készülsz! 

Salomon terepfutó cipő, a világmárka

A Salomon Group, világméretű sikerekkel, és európai vezető szereppel büszkélkedhet a szabadtéri sporteszközök piacán.  A francia sporteszközgyártó cég, székhelye ma is Annecy, a francia Alpok szívében. 1947-ben François Salomon szabadtéri sportok iránti szenvedélye itt indította útjára, a jelenleg piacvezető sporteszközök elődjeit. A Salomon innovációi, az évek alatt lefedték a különböző szabadtéri sportok eszközigényeit, mint például a: túrázás, alpesi síelés, snowboardozás, nyomvonalas futás és sorolhatnánk. A folyamatos munka és a megállíthatatlan ötletek eredményeként, ma már kiegészítők ruházatok és különböző felszerelések is kényelmesebbé teszik a szabadtéri sportok szerelmeseinek mindennapjait.

 

A nélkülözhetetlen terepfutó cipők

Azok, akik imádják a szabadtéri sportokat, vagy rendszeresen, sőt megszállottan vesznek részt szervezett terepfutásokon, nagyon jól tudják, hogy nem mindegy milyen lábbelit viselnek a terepfutás során. A terepfutó lába ki van téve a változatos terepviszonyoknak: a csúszós lejtőknek, a vizes falevelek alatt elbújó gödröknek, az útra hajló növényeknek, a tócsáknak, a sáros emelkedőknek. Télen a hótakaró alatt lévő jégpáncélnak, vagy éppen a sziklás magaslatokban az éles köveknek…és sorolhatnánk. A terepfutó cipőket úgy fejlesztették ki, hogy védje viselőjét és támogassa a futás élményét: a talp barázdáinak szerkezete a tapadást biztosítják, illetve a csúszást akadályozzák meg, a cipő szerkezete stabilan tartja a bokát, vízhatlan felsőrésze szárazon tart és sorolhatnánk. Az innovációs fejlesztéseknek köszönhetően, különböző modellek biztosítják a választékot a vevői igények, a futási szokások, illetve a testsúly és a futóstílus mechanikája alapján.

 

Terep cipő modellek választéka, jellemzőik alapján

 

Salomon Speedcross terepfutó modellek

A Salomon Speedcross terepfutó modellek továbbfejlesztésekor, tudatosan és következetesen ragaszkodtak az eredeti gondolathoz, amely legendássá tette a sorozatot. Ennek továbbfejlesztésével, tették a tapadást erősebbé, a felsőrészt pedig még rugalmasabbá. Ezzel javult a cipő teljesítménye, a stabilitása és a kényelmi funkciói is. Az új, vonzó külső már csak mogyoró lett a hab tetején! A szélesebb Salomon Speedcross 5 WIDE modell, több mint egy centivel (1,2cm) nagyobb teret biztosít a lábnak. A Salomon Speedcross 5 LTD EDITION pedig, csak limitált kiadásban érhető el (Nálunk még rendelhető).

 

Mi biztosítja a tapadást, a stabilitást és az illeszkedést?

A tapadást, a nagyobb fogak kialakítása a talpon, a közöttük lévő nagyobb tér, és a kialakításuk, formájuk. A stabilitásért a sarokrész különleges megoldása felel, míg az illeszkedést a SensiFit rendszernek köszönhetjük (mintha a lábunkra öntötték volna érzést nyújtja).

·      Salomon Speedcross 5 férfi

·      Salomon Speedcross 5 W női

·      Salomon Speedcross 5 WIDE férfi

·      Salomon Speedcross 5 WIDE W női

·      Salomon Speedcross 5 LTD EDITION férfi

A Supercross Blast terepfutó cipőt a SPEEDCROSS ihlette. Tapadást, védelmet biztosít, gyors tempó mellett is. Mellette kényelmet, puha, kellemes érzést nyújt.

·      Salomon Supercross Blast féri

·      Salomon Supercross Blast  W női

 

Salomon Sense cipő modellek

A Salamon Sense modellek a kényelmet, a puha párnázott érzést adják. A modellnél alkalmazott terepspecifikus technológiának köszönhetően, törmelékszűrő hálót és optivibe rezgéselnyelő funkciót, illetve tapadást biztosító gumi anyagú, Contagrip® talpat kapott. A profeel réteg pedig, az éles tárgyaktól véd. Ennek köszönhetően, minden terepen biztosítja a tapadást. A Salomon Sense Flow GTX vízálló modell.

 

·      Salomon Sense Ride 3 férfi

·      Salomon Sense Ride 3 W női

·      Salomon Sense Flow férfi

·      Salomon Sense Flow W női

·      Sense 4 Pro férfi

·      Salomon Sense 4 Pro W női

·      Salomon Sense Flow GTX férfi

·      Salomon Sense Flow GTX  W női

 

Salomon Alphacross terepfutó modellek

A Salomon Alphacross terepfutó cipők a mindennapi edzésekhez is tökéletes társunk lehet. Védi a lábunkat, kiváló a tapadása a Contragrip®-nak köszönhetően. Az Energycell, elnyeli a futáskor létrejövő becsapódást, a kényelmes felsőrész pedig a „mintha ránk öntötték volna” tapadást nyújtja. Akár a parkban, akár a terepen futunk, vagy csak edzünk benne, mindenképpen egy kiváló választás.

·      Salomon Alphacross férfi

·      Salomon Alphacross W női

·      Salomon Alphacross Blast férfi

·      Salomon Alphacross Blast W női

 

Salomon Ultra Pro terepfutó modellek

Salomon Ultra Pro terepfutó cipőink, a hosszú távra tervezett kényelem, tartás, és védelem. Hogyan segíti futásunkat, és hogyan lehet társunk mindaddig, amíg el nem érjük célunkat? Középtalpán lévő párnázottság rugalmassága nem szűnik meg hosszú távon sem, és energiát biztosít, a célba érésünk után is. Átgördülési profil, segíti az energikusságot, a saroknál található fékező zóna magabiztosságot nyújt a lejtős helyeken is. A SensiFit, a már megszokott kényelmet nyújtja.

·      Salomon Ultra Pro férfi

·      Salomon Ultra Pro W női

 

Salomon Wildcross terepfutó modellek

A Salomon Wildcross terepfutó cipőnk, extra tapadást biztosít a nagy sárban is. Talpazata többirányú fogazatú, stabilitást nyújt. A SensiFit körbeöleli a lábat teljesen a középtalp résztől, így kényelmet és egyéni illeszkedést nyújt. A lábujjak kényelmét a plusz hely, a száraz érzetet pedig a vízlepergető TUP háló biztosítja.

·      Salomon Wildcross férfi

·      Salomon Wildcross W női

·      A legújabb technológiák és anyagok felhasználásával kifejlesztett WILDCROSS a sárban

 

Salomon XA PRO 3D v8 GTX terepcipő

salomon terepfutó cipő 

Prémium minőségű Contagrip® talp nedves talajon is biztonságot nyújt. A Gore-Tex membrán, nem engedi át a sáros vizet, és nem izzad benne a láb. A 3D sarokbetét a biztonságért felel. A modell, kisebb súlyú, mint elődje volt, viszont az előnyei megmaradtak: stabil, kényelmes és jól tapad.

·      Salomon XA PRO 3D v8 GTX vízálló férfi

·      Salomon XA PRO 3D v8 GTX W vízálló női

Amennyiben terepfutáshoz keres csapatot, itt csatlakozhat: Információ üzletünkben.