Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szandálok és vízi cipők

Rendezés:

Szandálok Salomontól - nyáron is a legjobb választás

Amikor a szabadtéri sportokról van szó, akkor 5 kontinens 40 országában elsőként, a Salomon jut az emberek eszébe.

Kezdetekben a téli szabadtéri sportok elismert, és keresett márkájaként hódított a Salomon: alpesi síelés, túrázást, nyomvonalas futást, snowboardozás, stb. , ami nem csoda, hiszen François Salomon évtizedes fejlesztései, a Francia-Alpok pici sílécműhelyéből indultak útjukra, 1947-ben. A téli szabadtéri sportok után, a Salomon fejlesztései meghódították a szabadban űzhető sportok szinte minden területét. Innovációinak eredményeként jöttek létre: a Salomon futócipő-, a Salomon terepfutó cipő-, a Salomon túracipő- és a Salomon túrabakancs, szinte tökéletesre fejlesztett, jobbnál jobb modelljei. Ezt követően rukkolt elő a márka, a különböző sportokhoz szükséges, praktikus és könnyű ruházatokkal, felszerelésekkel kiegészítőkkel, mint például a QUICKLACE rendszerrel működő cipőfűző, amely minden Salomon cipővel kompatibilis, vagy a futáshoz nélkülözhetetlen kompressziós zokni.  A Salomon márka, a nyári hónapokban is a szabadtéri sportolók támogatását célozta meg innovációjával. Megalkotta, a kiemelkedően kényelmes, puha Salomon szandálok különleges modelljeit.

 

Szandálok a Salomontól

Ahogy megszoktuk már a Salomon márkától, most is a legmagasabb kényelmi funkciókkal láthatjuk a nyári lábbeliket az online polcokon: mint például a Salomon szandálok, Salomon vízi cipők, stb.

szandálok

A szabadtéri sportok szerelmesei a legmelegebb évszakban is róják köreiket, folytatják edzéstervüket, élvezik a sportolás felhőtlen és örömteli perceit.  Egy hosszabb futás-, vagy nehéz edzés után, különösen nyáron pihentető érzés, belebújni a pillekönnyű nyári szandálba.

 

Milyen a Salomon szandál?

Olyan, mint amikor finom pihéken sétálunk: kellemes, puha lágy és úgy öleli a lábunkat, mintha nem lenne körülötte semmi. A Salomon női szandál extra kényelmet, lágyságot és puhaságot nyújt a viselőjüknek.

Nézzük meg részletesebben miért annyira népszerűek a Salomon szandálok!

A Salomon szandál egyes modelljei, extrapárnázott középtalppal rendelkeznek, amelyet az EVA (Etilén-vinil-acetát) könnyű talp anyagnak köszönhetünk. A mozgásra reagáló párnázás könnyűvé teszi lépéseinket. Bizonyos modellek, varrásmentes felsőrésszel rendelkeznek, hogy még ez se zavarja lépteinket. A szandál felső része jellemzően jól lélegző, többjük hálós szerkezetű. Bizonyos típusú szandál „letaposható” sarokrésszel rendelkeznek, így viselhetjük őket szimplán papucsként, vagy cipőként is. Ilyen modell például a Salomon RX MOC 4.0 regenerációs cipő/papucs, amely sportolás után ajánlott viselni. Természetesen, érthető, ha egész nap rajtunk marad utána, hiszen annyira kényelmes. Szintén üdítő viselet, a kényelméről ismert Salomon RX Slide 4.0, papucs, amely kiváló regenerációs lábbeli, egy erős edzés, vagy hosszú futás után, a nyári hónapokban. Aki egyszer kipróbálja, többé nem szeretné levenni, annyira jó benne járni.

A nyári kínálatok folyamatosan megújulnak. A kutatók a szandálok területén is folytatják technikai újításaikat, hogy a legtökéletesebb nyári szandálok választékával lepjék meg hűséges vásárlóikat.